Napsat recenzi

Kamelya World 2013

Recenze hotelu Kamelya World Holiday Village ***** (Turecko - Side - Colakli)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 848x
Recenze se líbila: 534 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Bylo to skvělý. Byla jsem tu už podruhé, poprvé to sice bylo trošilinku lepší, ale to nevadí, stejnak skvělý.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Stěhovali jsme se po prvním dnu do úplně senzačního bytečku. Měl dvě ložnice, dvě koupelny, šatnu, obývák, předsíň a tři balkóny. Bylo nás šest a tak 3-letá Lili spala v postýlce a já na jedné ze dvou pohovek v obýváku. Jediný problém byl v alarmech. Když se mi v noci chtělo na záchod, zapípal by alarm, kdybych musela jít až do ložnic a otevřít kartou, tak jsem to musela vydržet. Ale jinak skvělý. Jo, a taky tam maj tři televize.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

To bylo asi nejlepší. Ale ono tam bylo nejlepší všechno. V MAIN RESTAURACI jsme si rozhodně nestačili vše ochutnat. Obrovské regály plné zeleniny, ovoce, dortíků, pečiva atd. 3 mrazáky se zmrzlinou: Vanilkovou, čokoládovou, jahodovou, citrónovou, karamelovou a pistáciovou a sami si nabíráte. Většinou tam jsou hranolky, ryby, kuře apod. K snídani např. vafle, volská voka, lívance, míchaná vajca, vařený vajca. A u každého bazénu bar na např. colu, víno, sprite, fantu nebo třeba pivo. A taky občerstvení. Ledová tříšť a limonády. No bájo! A jeden pán vyřezává na večeři z melounů obrazy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Uklízečky chodí skoro každý den. Někdy ale zapomene. Uklízí skvěle a některé umí z nočních košil obrázek. Minibar vám každý den dopoledne vozí fantu, colu, pivo Efes Pilsen a vody. Někdy, když mu necháte tak dvě liry, dá vám i pitíčka. Bázénů (opravdu velkých a s hodně dětskými atrakcemi je tam asi šest, podle toho, jak to počítáte. A pak tam jsou draci(dinosauři), neboli obrovské klouzačky: Žlutá=nejprudčí a nejrychlejší, Modrá= hopsánková, Zelená=hopsánková, vede mezi nohama draků, Červená= hodně točitá(nejlepší pro začátečníky s drakama[ žlutou doporučuju jako poslední]). A je to fakt skvělé. Pak je tu anfitéátr (nevim jak se to píše) a tam je každý večer tancování a nějaké divadlo. Jinak vždy někdo nosí na pláž hranolky a koktejly (zadarmo).

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Moře je čisťounké, pláž dlouhá, najdete zde i velké mušle. Teplota vody je kolem 30°C a do moře se jde dobře, sestup pomalu do hloubky. Vlny jsou trochu. Teplota písku na pláži na slunci je kolem 46°C. Na pláži je také slunečník s koláčky, jablky a limonádou. Na pláži se dají dělat dobré bábovičky. Na pláži je docela klid a vždy najdete volné lehátko a slunečník. Mají tam také volejbalové hřiště. Vzdálenost je podle toho, kde bydlíte. Můžete jít osm minut, nebo třeba tři. Různé.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Každý večer i někdy ráno a dopoledne se zalévají trávníky. Proto je vše zelené. Starájí se o to, aby všude kvetlo jen to co má. Když jdete k Main Restauraci, tak vidíte v kleci pávi a králíky. Kočky jsou všude a pejsci také. Večerní procházka po Kamelyy a pláži je nádherný zážitek, skvělé.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Bylo to velice nádherné a klidně bych jela znovu, chápu, proč to dávají tak drahé. Jestli se vám nastihne příležitost jet, určitě jí využijte. Někdy se tam pořádají i party. O klouzačky do bazénu strach rozhodně nemějte. A doufám, že moje recenze posouží dobře a že se v Kamelyy dobře pobavíte. Kdyžtakl číslo pokoje, ve kterém jsme byli byl 1660.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání