Napsat recenzi

Klidná dovolená

Recenze hotelu Master Family Club Resort ***** (Turecko - Side - Cenger)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 5x
Recenze se líbila: 39 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je hezký a čistý

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Pokoj by byl hezký,kdybychom dostali ten co jsme měli objednaný.Byl prostorný,k dispozíci byla rychlovarná konvice s výběrem různých čajů a instantní káva.Bohužel jsme dostali místo čtyř lůžek,jedno dvojlůžko a palandu.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Strava byla dobrá.Byl velký výběr.Byl i velký výběr výborných sýrů.U večeří byly opravdu dlouhé fronty.Personal v jídelně byl ochotný ale bylo moc lidí tak nestíhali uklízet stoly i když se snažili.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

V hotelu bylo i několik obchodů kde se daly koupit boty,kabelky,oblečení atd.Byl tam welnes,který byl příjemný ale předražený 55euro.Byli jsme v červnu 2023 v Side a za to samé jsme platili 29euro.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Moře bylo krásné,čisté a teplé.Bylo bohužel ale hned hluboké a při našem pobytu i rozbouřené.Moře je nevhodné pro malé a menší děti.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

V okolí hotelu skoro nic není.Asi 250m za hotelem jsou dva obchody kde mají nějaké potraviny,suvenýry,boty,ručníky atd.Za těmito obchody asi po 100m je lékárna,kde si dejte pozor.Prodávají tam mnohonásobně předražené léky.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Hotel hezký ale zábava žádná.Už bych sem podruhé nejela.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání