Napsat recenzi

Dalo se...

Recenze hotelu Batihan Beach Resort & Spa **** (Turecko - Kusadasi - Kusadasi)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2022
Přečteno: 200x
Recenze se líbila: 81 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vybrali jsme již z velmi omezené nabídky zájezdů, takže to nebyl preferovaný hotel, přesto měl hotel velmi pěkné recenze a vysoké hodnocení.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Bydleli jsme v budově, která byla orientovaná spíše k městu, měli jsme ale pokoj s výhledem na moře, takže to bylo hezké.

Pokoj byl prostorný tak akorát. Koupelna spíše menší, ale sprchový kout sám o sobě naopak prostorný.

Nábytek byl starší a nemoderní. Dveře a omítky docela poničené.

Při příchodu nefungoval ovladač na klimatizaci, ale hned jak jsme to nahlásili, tak poslali někoho na opravu a ani jsme u toho na pokoji nemuseli být.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Začínali jsme večeří, takže začnu také s ní.

Část restaurace je uvnitř a část venku. Nám se vždy podařilo sedět venku

Večeře začíná od 19:30. Hotel je spíše větší, takže je-li plný a všichni hosté se sejdou na večeři, která začíná spíše pro mě pozdě, tak byly fronty u rautového stolu. Velké a dost dlouhé fronty byly na speciální přípravu čerstvých těstovin, které ovšem byly to nejlepší, co jsem tam jedla. Fronta tedy stála za to :-) Bohužel už se mi po zbytek týdne nechtělo trávit večer ve frontě.

Rautové stoly na večeři byly bohužel téměř stejné. Například mořské plody, lososa nebo podobné speciality tam vůbec nenajdete.

Snídaně od 7:00 byly klidné, protože většina lidí spí dlouho. Ovšem personál na úklid stolů moc dobře nefungoval, takže se stávalo, že bylo dost stolů delší dobu neuklizených, a to pak vypadalo, že nebylo místo. Snídaně končily v 10:00. Nejhorší u nich pro mě bylo to, že se podávaly k snídani hranolky a smažené kuřecí nugety :-(

Oběd byl od 12:30. A ještě předtím začalo svačinové menu přímo u pláže od 12:00. Nám trošku chybělo jídlo cca v 11:00, protože jsme snídali časně. Svačinové menu bylo po celou dobu stejné, je to jen zelenina, hamburgery, nugety, pizza. U pláže je to formou servírování, u bazénu formou samoobsluhy.

Jídlo nebylo úplně chuťově špatné, ale tím, že se neměnilo, tak po pár dnech už opravdu moc nechutná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Služby jako vnitřní bazén, sauna, fitness, masáže jsme ani nevyužili, ale určitě je fajn, že tam jsou.

Personál byl milý, naopak vůbec nebyl vlezlý a jejich angličtině bylo docela pěkně rozumět.

Animátoři byli veselí, mladí lidé. Snažili se zabavit děti i dospělé.

Večerní programy jako ohňová show, kouzelnické přestavení, taneční představení, se nám líbily.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž je docela úzká.

Do moře je velmi pozvolný vstup a všude je jen písek.

Pláž tohoto hotelu byla asi nejvíce čistá a uklízená.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Kolem hotelu vede cyklostezka a pro pěší. Dle mapy má snad i 12 km. Je vyasfaltovaná (až na malé části, které se opravují) a je výborná na běh či jízdu na kole.

Turecká ne úplně čistota v celém městě je bohužel znát.

Volně tam pobíhají psi, ale jsou hrozně hodní a hraví.

Necelý kilometr od hotelu je nákupní centrum - obchody typu Deichman, sporty, značkové oblečení, velké potraviny, dále kavárny a restaurace. Doporučuji restauraci Tavada Tavuk

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Na toto místo se nebudeme vracet, ale nemůžeme si úplně na nic stěžovat.

I přesto, že tam byly téměř všechny národnosti a rodiny s dětmi, tak po dobu naší dovolené, byli všichni v pohodě a nic jsme nemuseli řešit.

Nejvíce mě mrzí chování lidí v restauraci, kteří si z rautu naberou kopice jídla a pak to ani nejedí. Nerozumím, proč si od všeho nevezmou kousek, neochutnají nejprve. Žádné jídlo nikdy nedošlo, není tedy důvod, proč to takto neslušně nechávat.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kusadasi - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání