Napsat recenzi

Turecko Kemer - Hotel Maxim (CK Čedok 2013)

Recenze hotelu Seven Seas Gravel Select Resort ***** (Turecko - Kemer - Kemer)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 899x
Recenze se líbila: 531 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pěkný, středně velký hotel. V případě příplatku v CK s pěkným výhledem na moře (bez příplatku výhled na silnici nebo stěnu vedlejšího hotelu) - doporučuji na příplatku nešetřit.

Mimo hlavní sezonu (od začátku září) je hotel zcela BEZ KLIMATIZACE (vedení hotelu asi šetří). Dle vyjádření delegátek "turkům už je v této době zima". V noci na pokoji 26st-28st. Kdo se rád vyspí a nají v chládku, má smůlu. Hotel má ruské majitele a také 95% hostů jsou rusové. Komu tyto podmínky vyhovují, bude v hotelu spokojen.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Moderní, zajímavá a udržovaná recepce a vstupní hala hotelu. To samé se zdaleka nedá říci o pokojích. Velikost odpovídá, postele jsou v pořádku. Vybavení by mohlo být lepší, ale dá se. Velké rezervy má koupelna - záchod na pokojích protéká, což ruší v noci, umyvadlo a části koupelny působí "olezlým" dojmem. Přirovnal bych ke koupelně v paneláku z 80.let která prošla menší rekonstrukcí :-)

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava v hotelu opravdu vynikající - jídelna je dostatečně velká. Výběr a kvalita jídel perfektní. Dle vyjádření delegátky má tento hotel nejlepší stravovnání v Kemeru. Ve srovnání s hotely v egyptě jsou zde subjektivně horší/průměrné sladkosti a zákusky.

Nápoje jsou v pořádku. Pivo/víno velmi dobré. Bohužel pivo čepují do 0,1l kelímků. Alkoholické nápoje jsou trochu slabší (vodka odhadem 15%) - nějak významně se opít na baru v podstatě nelze.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál hotelu je vcelku vstřícný. Žádné výhrady nebo nedostatky nejsou.

Jen úklid neodpovídá 5* hotelu - s umytou vanou nebo vytřenou podlahou každý den nepočítejte.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Hotel má vyhrazenou pláž, která navazuje na zahradu a restauraci u hotelu. Pláž je kamínková, čistá. Lehátek je dostatek, což je vykoupeno jejich nahustěním vcelku blízko u sebe. Hotel NEMÁ žádné plovoucí nebo jiné molo, jak je uvedeno v některých prospektech CK nebo recenzích. Moře je teplé i během září, pokud je vítr tak bývají větší vlny. S procházkou kolem moře nepočítejte - ochranka okolních hotelů Vás z jejich pláže vyhodí. U pláže je velmi příjemná hotelová čajovna, kde se dá za 5 EUR pokuřovat vodní dýmku celý večer - doporučuji.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel je v docházkové vzdálenosti od starého centra Kemeru. V blízkém okolí je velké množství obchodů se "značkovým" oblečením za lidové ceny, seženete turecký med, čaj i koření. Platit doporučuji v dolarech, protože pro Turky 1EUR = 1USD :-)

Ve městě je také klasická Carrefour prodejna, kde se dá sehrat evropské zboží, alkohol atd. Ve městě je opravdu bezpečno i v noci. Pouze osamělé blondýnky se musí připravit na nájezdy místních zájemců :-)

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Hotel je pěkný, nicméně za cenu 5* některé věci neodpovídají ceně a označení. Kdo nemá přehnané nároky, nevadí mu během dovolené poslouchat ruštinu a přehlédne případnou absenci klimatizace, bude zde spokojen.

Osobně bych se do tohoto hotelu za stejnou cenu podruhé nevrátil, ale dovolené zde strávené nelituji.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání