Napsat recenzi

Katastrofa, bydlíte se zvířátky, jídlo když se na vás dostane, pít není co, kategorie hotelu maximálně jedna hvězda

Recenze hotelu Ikon Hotel Kemer *** (Turecko - Kemer - Kemer)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 568x
Recenze se líbila: 576 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Prosím, nejezděte do tohoto hotelu, budete velice zklamaní, hladoví a zkazí vám celkový dojem Turecka.Navštívila jsem mnoho zemí, ale s tímto podstandartem jsem se ještě nesetkala ,ručníky bez výměn,toaletní papír jeden na týden,jídlo stereotypní , pokud přijdete v prvních 20minutách, pak už máte smůlu,došlo, pití teplé , všichni bez zájmu ,vyrážka z bazénu a mýt tam děti tak letím zpátky hned první den, prostě katastrofa . pod stanem je luxus, doopravdy dobře vybírejte a dejte ne recenze Ještě dodám že popis hotelu a stravy je lež, svačinu jsem nezažila za celý týden ,zahrada není jakož i to ostatní co se píše!

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Nejhorší, co jsem kdy zažila!

Strava a stravování  průměrně (1,6/5)

Málo a jednotvárná, prostě každý den to samé

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,4/5)

vybavení žádné, žadný fen a personál -slušně se nedá komentovat

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

pláž čistá ,hlava na hlavě

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

samý hotel a nakupní ulice normál

Celkový dojem  průměrně (2/5)

ukrutný, škoda dovolený i peněz

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

gubovska: Recenze hotelu Ikon v kemeru 2013 - 24. 6. 2013 15:06

boli sme tam tento rok 6/2013, Je to úplná katastrofa nato ako to inak vyzerá v tureckých hoteloch. Naše české a slovenské cestovky by ho vôbec nemali ponúkať. Jedlo alinclisiv spočívalo v tom že vám nosili už naložené porcie každý deň to isté, k obedu varený baklažan a ryža ,na večeru obmena: grilovaná ryba zo špagetami. melon k jedlu pre každého jeden malý kúsok, žiadne sladkosti, baklava, torty či pudingy- sladkosti čím je turecká kuchyňa vyhlásená...,samozrejme všetci sme to zjedli, vyhladovaný :o))), bufetom boli len raňajky.... pivo a a iné pitie ako píšu v predchádzajúcich recenziach.Mali sme pocit že hotel je pakistanský a nie turecky...jednoducho všade na vás kričala chudoba hotela, prevádzkovateľov a personálu! je to jednoduchý, turistický hotel z úplne starým zariadením, mŕtvy, bez programu, muziky- všetko na okolo žilo do rána a vy ste museli počúvať hukot animátorov do 4 rána na izbe, kedže bol bar zavretý, alebo ísť za vlastné do mesta Je to hotel zo službami, kt. je max. vhodný do ponuky s raňajkami pre okoloidúcich z "báglami" na chrbte! jednoducho nepatrí do ponuky CK 21 storočia a robí hanbu tak slovenským či českým turistom- že niečo také je pre nás dobrééé!, tak rovnako aj Turecku- pretože si odnesiete mylnú predstavu, že to tam takto všade vyzerá! kto ste bol prvý krát v Turecku a akurát v hoteli Ikon, verte nevyzerá to inde tak ako tu, v iných hoteloch supeeeer, super strava, pohostinnosť, perfektné turecké postele, luxus na izbách.....asi to chce hotel viac ako 3* plus... cestovky vyradte to prosím vás z ponuky- radšej o 100-200 eur viac a al inclusiv ako má byť a izby ked jednoduché , tak funkčné a čisté a nie 30 ročné na "vyradenie".... reagovat

Standak: Ikon -zachran sa kto mozes - 30. 6. 2013 21:28

Katastrofa,lacny hotel za cenu letenky.Personal z Ruska,asi z polepsovne a tu si odpykavaju nutene prace,zdalo sa mi,ze sme im na obtiaz.same vyhovorky na to,na ono..Capuju do umelych poharov,vino do skla,pivo teple-aby sa vela neminulo,stale cosi chybalo na pitie,od poharov samy herpes..Jedlo ryza- cestoviny na obed a cestoviny- ryza na veceru.Ranajky 1druh syra a salamy,zelenina a salaty akotak,akurat,ze do nich primiesali nakrajane zbytky tzv.fasirky z predosleho dna.Kuchar chodil medzi stolmi...neviem ci pozeral,ako nam chuti,alebo ci este zijeme,alebo kolko zostane,aby na druhy den usetril.Maso 1x,vraj kura,ale asi stvornohe,aj to asi robilo hav,hav.Inak bazen cisty,uteraky menene,vela komarov,klima slaba,TV 4 ruske programy.Pri odchode voda nebola,kavovar vypnuty,zrejme aj na tom sa da setrit.Na plaz daleko,ziadnych 500m,ani vzdusnou ciarou,autobusom gratis to fungovalo celkom dobre.Zo strany delegatky informacia o pobyte zacala vetou ,,Ked budete odchadzat,,,a potom,ze tu to tak je a neda sat o zmenit.Ista pani sa stazovala a v Bratislave a zmenilo sa dost.Tak sa nedajte,volajte,stazujte sa!Nenarocna dovolenka,kto chce vidiet Turecko skoro zadarmo,tak doporucujem,,,ale all inclusiv nech to v tejto cene neponukaju,lebo si robia hanbu.Takze mile Turecko a c.k Orest,ci ako sa volate.Vidiet Turecko a zomriet?Iba ak od hladu,alebo na infarkt. Stacilo,mam to vychodene raz a navzdy. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání