Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Idyros Hotel *** (Turecko - Kemer - Kemer)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 467x
Recenze se líbila: 458 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nespokojenost byla vyjádřena přímo dopisem pro CK, která neshledala chybu v

jejím postupu, proto dávejte pozor, aby se obdobná situace nestala i Vám.

Dopis:

Vážený pane řediteli,

využily jsme služeb Vaší CK (Turecko – Kemer – hotel Idyros). Obvykle létáme na dovolenou několikrát do roka a s politováním Vám musíme oznámit, že zajištěné služby Vaší CK, ačkoliv nepatříme mezi náročné klienty, byly na velmi špatné úrovni a absolutně neodpovídaly našim požadavkům a běžným standardům.

Po příletu do hotelu nás v nočních hodinách uvítala delegátka CK - zhruba po ½ hodinovém čekání bez jakékoliv omluvy.

Obdobně se to odehrávalo v průběhu celého týdne, jen s mnohem větším zpožděním. Následující informační schůzka byla vedena formou křížového výslechu z naší strany místo toho, aby prvotní informace o fakultativních výletech apod. byly poskytnuty od ní automaticky. Tentokrát jsme na paní delegátku čekaly více než hodinu.

Ještě toho večera jsme čekaly na transfer do lázní Ottoman hodinu a čtvrt (stejně tak na všechny další transfery – Antalya City Tour, Pamukkale,…). Volaly jsme několikrát s paní delegátkou našimi mobilními telefony, bohužel ani toto nám nepomohlo ve zkrácení čekacích lhůt. Stejně tak, jako prvotní iniciativa po půl hodině čekání vyšla od nás, ne od delegátky, jak by se očekávalo (informace o zpoždění).

Mylně jsme se domnívaly, že prvotními kolizemi vše končí, opak byl pravdou. V pátek ráno jsme potřebovaly zubaře, delegátka Vaší CK nám přislíbila všeobecného lékaře (???) a zubaře že zajistí v pondělí (v úterý odlet). Vlastní svépomocí jsme si obstaraly kontakt na zubního lékaře a vše zajistily samy. Delegátka Vaší CK přišla zhruba po 2-3 hodinách, kdy už jsme vycházely na ošetření, snad dost možná jen prezenčně.

A snad nejhorší zkušeností s Vaší CK byl transfer na letiště poslední den, kdy jsme byly odvezeny k terminálu 2 místo terminálu 1 a málem let zmeškaly. Na vlastní náklady jsme si zajistily převoz k prvnímu terminálu a doufaly, že stihneme check-in.

Vše dobře dopadlo a my věříme, že v rámci zkvalitnění Vašich služeb zabezpečíte nezbytná opatření, která budou obdobné situace maximálně eliminovat a dovolené dalších klientů nebudou také tak znepříjemněny, jako ta naše.

Seznam nedostatků:

• Přístup a jednání delegátky

• X hodin čekání na transfery bez jakékoliv informace o zpoždění

• Nezajištění zdravotní péče

• Výlety na zajímavé památky (Pamukkale, Antalya) nebylo možné zvolit bez prohlídek nákupních center s peřinami a povlečením, zlata…, čímž se výrazně zkrátí doba prohlídky místa, které jsme si vybrali (Pamukkale – pouze 2h.), přičemž na Pamukkale není problémem strávit celý den

• V hotelu neteče teplá voda, velmi omezená nabídka pokrmů a obvykle kratší doby na snídaně i večeře, než je uváděno

• Neposkytnutí základních informací automaticky delegátkou

• Transfer na špatný terminál (letiště)

• Doporučujeme delegátky vysílat společně s klienty na letiště – ne každý z klientů je zvyklý létat a ovládá anglický jazyk

Ubytování  průměrně (2/5)

V hotelu neteče teplá voda, velmi omezená nabídka pokrmů a obvykle kratší doby na snídaně i večeře, než je uváděno.

Jinak pokoj byl příjemný, klimatizace, televize, lednička - vše fungovalo.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Dost omezený výběr pokrmů. Obvykle kratší doby na snídaně i večeře, než je uváděno.

Pro nenáročného turistu relativně dostačuje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Velice jsme si oblíbily hotelový bazén a jeho vybavení kolem - houpačky, sedací vaky, lehátka. Možnost jít jak do stínu, tak i být na sluníčku - ideální v horkém Turecku.

Personál je velmi ochotný a vstřícný, zvyklý na bakšiš.

Určitě náročnější klienti si najdou spousty drobností, ale nám vybavení, služby a personál hotelu vyhovoval.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Zvlášť se platí lehátko na pláži, autobus na pláž odjíždí v určitou hodinu.

Veřejné pláže jsou přeplněné, nedoporučujeme navštěvovat ženami.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Rušné. Přímo u hlavní nákupní třídy.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Turecko se nám velmi líbilo, jelikož jsme zde byly poprvé, hotel ucházející, služby delegátky a CK mizerné. S touto CK nikdy více!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání