Napsat recenzi

Jako v rajské zahradě

Recenze hotelu Fore Resort & Spa (ex Palmet Beach) ***** (Turecko - Kemer - Kemer)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 406x
Recenze se líbila: 395 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel splňuje víc než cena/poměr kvality. Jste jak v ráji - natáhnete ruku a hned máte jídlo a pití, péči personálu, bazén jako teplou modrou lagunu a po pár krocích křišťálově čisté moře. A kdyby vás to omrzelo, je tu nabídka výletů za antickými památkami nebo deset minut chůze od hotelu obrovské množství obchodů a tržnic, kde můžete pro legraci smlouvat o ceny suvenýrů.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoj byl jediný slabší článek ale chodili jsme tam v podstatě se jen vysprchovat od moře a přespat, takže nevadí). Na pokoji byl starší nábytek, pult s rychlovarnou konvicí a košíčkem s čaji a cukry, sklenice, lednička s doplňovanou balenou vodou. Denně úklid, výměna ručníků a osušek když jste je dali v koupelně podle pokynů hotelu na zem. Na umyvadle doplňovali šampónky, sprcháčky, mýdla ap. Pod vanou trochu zatékalo. Pokoj měl balkónek s dvěma křesílky a stolečkem s popelníkem a sirkami. V oknech byly záclony a přes ně velmi silné závěsy, takže se do pokoje nedostalo horko. Klimatizace se dala nastavit - teplota i intenzita foukání. V pokoji byla dost malá televize, programy turecké, německé, ruské a BBC.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Velice bohatá tabule. Nebylo co víc si přát. Už snídaně obsahovala studená i teplá jídla, spoustu druhů pečiva a různých buchet, ovoce, husté (jako řecké) jogurty a přísady, různé müsli, džemy s kusy ovoce, med, nutelu, smažili čerstvé lívanečky, omelety se salámem, sýrem, volská oka, smažená vejce, párečky, salám, zeleninový bufet k sestavě salátů a dresinky k tomu, sýry typu feta a korbáčků, čaje - výběr, káva, automat na 4 druhy džusů. K obědu a večeři navíc alkoholické nápoje (pivo Tuborg). Obědy a večeře byly sestaveny z různých druhů masa, několika druhů ryb a samozřejmě všechno k tomu. Omajdy, zeleninový bufet, spousta příloh. Vepřové nejedí ale umí udělat na grilu tak supr upravenou krůtu, že to ani nepoznáte, není suchá. Mimo večeři v jídelně se ještě každý večer griluje venku u bazénu na 4 grilech různé varianty mas a rybek a fritují tam různá smažená jídla. A je pamatováno i na hosty s dietou - je zde vždy pult s dietně upravenými, nekořeněnými a nemastnými jídly. Od 14 do 16 hodin je i malé jídlo u bazénu. Vždy pečou pizu, je tu trochu masa a hranolky, omáčka a špagety, ovoce, zelenina. Když to odvezou, přijede vozík s různými buchtičkami ke kávě. U bazénu je i stánek se zmrzlinou. Vše v rámci all inclusive zdarma.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál na jedničku. Vždy vstřícný a usměvavý. Velmi pracovitý (někdy až moc - jdete plavat do bazénu a vidíte, že vám zatím od stolku odklízí nedopité pití a svačinu :-)). Vybavení hotelu - velká jídelna, lobby s barem (AI) a knihovničkou z knih a časáků co zde nechávají hosté, vnitřní bazén, SPA centrum s možností masáží (nevyužili jsme - vysoké ceny), velký bazén procházející pod můstkem do menšího, do kterého ústí tobogan. Vedle bazének pro nejmenší. Všude kolem bazénů lehátka (osušky dostanete při příjezdu a můžete je denně měnit), u velkého baz. posezení vedle baru, zastíněné pergolami a je tam i lednice s balenou vodou, můžete si brát sami i k moři či na pokoj. Kolem bazénů je upravená zahrada, borovice a květiny. Večer tu pořádají různá představení - zpěváci, tanečníci, soutěže pro hosty. Bazén je v tu dobu krásně barevně nasvícený. K animačním programům slouží i amfiteátr, kde pořádají pro děti na hodinu po večeři minidisko, poté program pro dospělé.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž je hotelová, neplatíte lehátka a jich vždy dostatek. Zázemí skvělé - dvacet kroků k baru u bazénu a lednici s vodou (a wc). Pití i jídlo si můžete vzít i na pláž. Pláž je oblázková. Kamínky jsou drobné a ohlazené, není potřeba bot do vody (ale kdyby, všude je tu levně prodávají). Kolem lehátek jsou dřevěné chodníčky a nad většinou z nich plachty proti slunci. Vstup do vody je mírný. K pláži patří molo, které vybíhá do moře a na něm další lehátka a vstup do vody ze žebříčku).

Jelikož moře není zvířené pískem, je křišťálově čisté, úplně průzračné. Oceněné modrou vlajkou pro čistotu vody. Občas, když neplavete, vás do nohy klovne malá rybička.

V polovině září voda krásně teplá. Každý den slunce a modrá obloha. Z pláže je vidět velké pohoří vystupující nad celé město.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Hotel je posazen mezi dva další, podobné,v první linii u moře. Před vchodem do hotelu je silnice procházející celým Kemerem, takže po ní projdete až do centra města, kde jste pěšky za 15 minut (ale u prvních obchodů už za pět minut). Nebo stojí před hotelem taxi a po silnici jedou busy (nemáme vyzkoušené). Na nákupy si nemusíte měnit na turecké liry, berou i dolary a euro. Lepší je vzít si s sebou dolary. Ceny mají na zboží v dolarech (asi kvůli ruské převažující klientele) a euro vám přepočítají v nevýhodném kurzu. Vyplatí se smlouvat. První cena za kterou nabídnou se dá usmlouvat na třetinu a ještě si na vás vydělají. Prodavači jsou obvykle milí a komunikativní, obchod je pro ně jakoby zábavná hra. Město je moc pěkné, jsou zde vyzdobené zahradní restaurace, obchody a obchůdky se zbožím částečně vystaveným venku, krásné parky, palmy a jiné exotické rostliny, přístav.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Palmet resort je místo, kde Vám absolutně nic nechybí, vše je na dosah. Skvělé jídlo, průzračné, teplé moře, krásné městečko mezi mohutnými horami a mořem a milí, vstřícní lidé. Chci tam znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání