Napsat recenzi

Recenze Fame Residence Park **** (Turecko - Kemer)

Recenze hotelu Fame Residence Beach Park Hotel **** (Turecko - Kemer - Kemer)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 459x
Recenze se líbila: 503 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Koberce slité vínem na více místech pokoje. Koberce slité vínem na více místech pokoje.
  • Špinavá podlaha v koupelně. Špinavá podlaha v koupelně.

Tento hotel neodpovídá 4*, je to tak zralá 3 !!!

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoje velmi malé, přesto, že tam trávíte málo času je někdy problém v 50 cm uličce se otočit. Měli jsme pokoj s velmi ušpiněnými koberci, zřejmě slitými vínem, klíma Vám fouká přímo na hlavu, co se úklidu týče postele nazdobené, ale v koupelně v rozích plno vlasů, nedoplňují toaletní papír, takže dodat vlastní, dlažba v koupelně zničená, dno vany také. Měli jsme pokoj v 1.p. v úrovní nad jídelnou, takže každé ráno v 6 hod. Vás probouzí cinkání příborů a chystání snídaně.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Kuchyně výborná, ta předčila všemu, hodně druhů zeleniny, čerstvé i dušené, sýrů, zákusků. Grilovaná mletá masa. Nějaké druhy langošů, ať už se slanou, či sladkou přílohou. Nějaké lasagne plněné sýrem, výborné s olivama. Jen neočekávejte mořské plody. Chutné, kořeněné, prostě skvělé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení hotelu, první pohled vstup, lobby, jídelna-moc hezké, pokoje-vybavení staršího data, okolí hotelu čisté, posezení venku-vždy k večeři čistě založené stoly ubrusy. Animační program 1 x týdně, přesto, že píšou více. Přízpůsoben ruské klientele. Služby, ty už trochu horší. Paní na recepci při vyřízení telefonu nic moc příjemná, nabízeli jsme úplatu za hovor, bylo nám řečeno,že to může být málo, ať si raději koupíme telefonní kartu. Při tom se jednalo o zařízení výletu na lodi. Číšník v baru-neochota sama. Nedá Vám více než 2 nápoje, takže každá osoba zvlášť do fronty, u večeře čekáte i 10 min. Hodně příjemné, a to díky ruské klientele, která zřejmě "přebírala". Díky tomu hlavní bar uzavřen ve 22 hod.Poté, když chcete posedět nezbývá nic jiného, než si alkohol koupit, nebo donést vlastní. Tohle se nám na Mallorce nemohlo stát. Bar fungoval do 24,00 hod.Hotel značky 4* by se měl zamyslet. Měli by brát v úvahu i jinou klientelu.

Pláž a moře  průměrně (2,6/5)

Moře nádherné, průzračné, pláž oblázková, je zapotřebí mít boty do vody. Jediný problém pláže jsou nevyřešená lehátka. Hotel cca pro 300 klientů, ještě docházejí z jiného hotelu a lehátek tak 150 a to přeháním. První den jsme neměli místo na pláži, ani na lehátkách, ani na zemi. Přesto,že jsme byli v termínu od 15.9. bylo přelidněno, vše obsazeno, s nikým se nedomluvíte, na lehátka jiného hotelu přesto, že jsou volná Vás nepustí. Získali jsme radu, že je třeba si přivstat a 6,30 hod.si jít zaujmout místa na lehátka. Není řečeno, že je ve finále budete mít, opět ruská klientela Vám vyhodí ručník, a jste tam, kde jste byli. Je se třeba bránit a udělat pořádek. Plážový bar byl formou 1 barelu s pitn.vodou, a 2 barely stud.ovoc.nápojů instalovaných u záchodků. Jinak vše fajn, jen si přivstanete,třeba stihnete i východ slunce. Za moře 5****, jinak absolutně nevyřešeno.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Okolí hotelu čisté, hlídané, vzdálenost do města 600 m. Plno kamenných obchůdků, 1 x týdně obrovská tržnice, kde dobře nakoupíte.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Kemer je nádherný, ovšem jiný hotel. Prošli jsme hotely 4* jako Lancora, Viking Nona, Hydros, také 4*, ale úplně jiná úroveň.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání