Napsat recenzi

Úprk z hotelu

Recenze hotelu Crystal Aura Beach Resort & Spa ***** (Turecko - Kemer - Kemer)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 830x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel jsem vybírala dle recenze ruských cestovních kanceláří, jelikož české cestovky jich moc nenabízeli. A ejhle, jak jsem udělala špatný výbor, jsme s manželem zjistili hned první den. Vůbec nemám náladu rozepisovat, co vše nás zaskočilo. Ale hlavní bylo to , když po vysprchování nám vše valilo do pokoje. Ručníky na tu potopu nestačily. Pak nastala hodina H ( hrůzy) rusáci se vraceli do svých pokojů. Díky poloze našeho pokoje jsme mysleli, že valí přímo přes nás. Děs. Pokoj v přízemí a nešel vůbec zavřít balkón. Další šok nastal ráno, když jsem si chtěla vyfoukat vlasy. Fén mi málem začal hořet v ruce. To byla poslední tečka. Hned po snídani, jsme žádali o jiný pokoj. Nebyl. Všechny buď obsazené nebo vytopené. Zažádali jsme tedy o jiný hotel stejného řetězce - tedy CRYSTAL. Upozornili jsme personál, že minulý rok jsme navštívili hotel CRYSTAL DE LUXE a byli jsme velice nadšení. Hned si to ověřili a s naším nápadem souhlasili. Naše dovolená v tu chvíli byla zachráněna. Zbytek dovolené byl BOMBA, stějně jako v roce 2012.

S pozdravem Březinová

Ubytování  průměrně (2/5)

HRŮZA

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vyšli nám vstříc se vším

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Nestihli jsme vyzkoušet

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Jelikož je to Kemer, takže super

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Bez komentáře

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání