Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Armas Beach Hotel (ex Anatolia Beach) **** (Turecko - Kemer - Kemer)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 419x
Recenze se líbila: 464 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel převážně pro ruskou klientelu, hodně rodin s dětmi, také několik rodin asi Turků (ženy zahalené), ale neměli jsme s tím žádný problém, chovali se slušně (když pominu jejich úchylku nanosit si na stůl spoustu jídla a pak ho většinu nechat netknuté, binec na stole i pod stolem). Zpočátku jsme tam byli dokonce jediní Češi, po dvou dnech přijely asi tři české rodiny a mezi nimi manželé, kteří si neustále na něco stěžovali (na ubytování, na jídlo, na ruské klienty, na zahalené ženy, na tělesně postižené klienty - prý kdo se má na ně dívat ap.) a pořád nadávali, tak jsme se jim pak vyhýbali :-D. Na recepci ruská recepční, takže jsme oprášili ruštinu. Na hotel jsme přijeli v poledne, pokoje mají připravené až od 14:00 hod., tak nás poslala na oběd a po obědě jsme už dostali klíče.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Pokoj čistý, velký, balkón s výhledem na vedlejší hotel a bokem také na moře. Sušili jsme na něm jen plavky, byl umístěn nad restaurací, takže hluk z klimatizací a větráků, z tohoto důvodu jsme také nemohli nechat otevřené dveře na balkón.

Hotel má také bungalovy u hotelu v zahradě, myslím, že by se nám ubytování v nich zamlouvalo více, i když pokoje v nich jsou prý dost maličké, jenže my jsme i tak trávili na pokoji minimum času.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava výborná, velký výběr, dokonce i zmrzlina, denně opravdu velký výběr zeleniny a ovoce, dokonce i třešně. Několikrát za pobyt turecký večer, připravovaly se turecké speciality, grilovalo se. Občerstvení během dne - připravovalo se něco na způsob pizzy, buchta, myslím, že dokonce i půlnoční polévka-nebyli jsme. U baru 10:00-23:00 nealko, pivo, víno, tvrdý alkohol, ve dvou velkých chladicích boxech neustále k dispozici voda v malých plastových láhvích, mohli jsme brát na pokoj. Automaty na nealko a výbornou kávu. Dvě vnitřní jídelny, u jedné z nich prosklené stěny, které už v poledne byly otevřené dokořán a jedna venkovní jídelna na terase, dopoledne sezení pod slunečníky, odpoledne když už na terasu nesvítilo sluníčko, tak je odtáhli, takže nebylo vedro. Na oběd i večeři bylo lepší chodit později, protože po otevření se tvořily fronty a často nebylo místo u stolu, z tohoto důvodu také někdy nestíhali uklidit stoly po předchozích strávnících, někdy jsme také museli hledat příbory, ale když máte na dovolené spoustu času :-). Jídlo neustále doplňovali, takže byl pořád stejný výběr. U večeře pro každého láhev vína.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Všichni zaměstnanci hotelu milí, slušní a ochotní. U baru milí a usměvaví číšníci, když zjistili, že jsme Češi, tak nás neustále zdravili (česky), volali na nás a usmívali se. Někteří ruští klienti měli tendenci u baru, když se občas utvořila fronta, předbíhat, ale vždy byli posláni na konec fronty.

Animačních večerů a soutěží jsme se neúčastnili, vše bylo jen v ruštině a také nám připadaly dost hloupé, ale ruští klienti se bavili. Dvakrát za pobyt večer s tureckým tancem - bylo to nádherné, působivé a okouzlující představení.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Hotel na pláži, moře krásné, čisté, teplé, s oblázky (pro citlivější raději boty do vody). Lehátka a slunečníky zdarma, míst dostatek. U hotelu také velký bazén s tobogánem, ale voda příliš teplá. Při příjezdu jsme dostali na recepci kartičky, na které jsme si denně mohli měnit zdarma čisté plážové osušky.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

V okolí není nic, jen samé hotely. Do centra města pěknou procházkou asi 1,5 km, ale ve vedru (i večer) ta cesta byla dost úmorná. V městečku nic moc k vidění, ale spousta obchůdků hlavně pro ruskou klientelu (všude ruské nápisy), zdálo se mi dráž než na jiných místech Turecka, ale dá se usmlouvat, myslím, že na to dokonce Turci čekali :-). Byli jsme se také podívat na bazaru s ovocem a zeleninou - je to něco neskutečného.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Celkový dojem velmi dobrý, ale pro toho, kdo má rád klid tento hotel moc vhodný asi nebude. Na pláži od 10:00 velmi hlasitá hudba, pouze ruské písničky, den co den stejné, takže po několika dnech lezou krkem. Když na chvilku utichli, tak totéž od vedlejšího hotelu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání