90% ze 100

Recenze hotelu Club Boran Mare Beach Hotel ***** (Turecko - Kemer - Göynük)

Průměrné hodnocení hotelu:
4,2
(na základě 11 recenzí)
Celkové hodnocení autora:
Vloženo:
Pobyt: září 2025
Fotografie: 4
Komentáře: 0

Majitel obdivoivatel Ruska, měli jsme kliku, když jsem tam byli, tak rusáci žádní. Hlavní animátor - agitační karta, trochu fanatik. Úklid pokoje denně, ale uklízečka vždy přecházela peřiny, polštáře i pyžama. Okolí čisté, moře čisté. Celkový dojem 90%. Za cenu 27tis. na 10 dní bych si představovala větší parádu.

Fotografie

Ubytování 

Bydleli jsme ve 2 řadě, žádné peníze jsme nedávali. Pokoj skromný, matrace dobrá.

Strava a stravování 

Všeho dostatek, jen nás mrzelo, že v tomto hotelu se nepodávaly mořské plody, za 10 dní 2x losos.

Vybavení, služby a personál hotelu 

V restauraci ala card - triko a kalhoty, co nosili na jídelně. Nebyli to vkusné. Personál hodně mladý,

Pláž a moře 

Přístup do moře první 2 dny přes pytle, potom udělali lávku. Takže výrazně lepší.

Okolí hotelu 

Všude perfektně čisto.

Celkový dojem 

Večer obchodníci - stánek s parfémy NEKUP8VAT,, tvrdili, že mají originaly, jinak by nebyli vypuštění do hotelu. Jak jsem stará, tak jsem blbá.

Hotel je vhodný pro:

• Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze není ověřena a je čistě osobním názorem jejího autora. Server Recenze.cz ani jeho provozovatel nemůže ověřit, jestli autor hodnocený hotel skutečně navštívil a nenese tak žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost uvedených informací.

Komentáře

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené