Napsat recenzi

Sem opravdu nejezděte

Recenze hotelu Golden Sun Hotel *** (Turecko - Kemer - Beldibi)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 503x
Recenze se líbila: 415 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na fotkách a v popisku cestovky pěkný hotel, ale...

Ubytovali nás v pokoji pro zaměstnance nebo co, pokoj neměl ani číslo nad dveřmi, klimoška řvala jak dieselový motor v zimě a v noci nám umrzaly části těla, jelikož se nedala nastavit dle potřeby. PO reklamaci nás až po dvou nocích přestěhovali do lepšího pokoje. Ale ty obličeje co na nás recepční včetně manažerky hotelu dělali....

Úklid mizivý a ručníky mění až po 3 dnech - na to jsme byli upozorněni. Plážové ručníky nepůjčují!!!!

Avizovaná soukromá pláž je pláž poloveřejná, která patří k místnímu kempu, takže procházíte místem, které vypadá jako uprchlický tábor a kdo nemá rád koupání s místními obyvateli, tak se připravte, že jich tam je skoro půlka včetně žen oblečených v jejich koupacích šatech. Pláž písek a oblázky, ale v moři dost brzo po vlezu velké balouny- je potřeba mít boty do vody.

Jídlo stále stejné, dokonce několik poklotovarů nám nabídli...!!!!

Jo a taky stále vypadával el. proud včetně wifi, která je velmi pomalá a nefunguje všude. Takže kdo potřebuje pracovat občas, tak stráví půlku dovolené na recepci.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Když budete mít štěstí a hned budete v lepším pokoji, tak není špatné.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Snídaně pořád stejná.

Obědy a večeře s malou variací, těšili jsme se na ryby, ale byly snad jen 3x.

Plážový bar sestává ze dvou pítek - voda džus.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Úklid nedostačující.

Chyběli nám ručníky a toaletní papír, bylo pořád nutné požadovat na recepci.

Vše jim je za těžko.

Pláž a moře  průměrně (2,7/5)

Mě nevadí oblázky a kameny, takže v pohodě, ale spousta lidí si musela kupovat boty do vody.

Moře teplé a čisté.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Kromě obchodníků, pár restaurací a muslimského hřbitova, tam nic není.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Sem už nikdy a možná dlouho do Turecka nepojedu, jsou tu nepříjemní. Všude se mluví rusky, anglicky moc neumí.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 17 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kemer - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání