Napsat recenzi

Nejezděte sem s dětmi

Recenze hotelu Aria Claros Beach & Spa Resort ***** (Turecko - Izmir - Özdere)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 285x
Recenze se líbila: 217 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Více než polovina českých klientů zde trpí velmi silnými průjmovými bolestmi, které končí na kapačkách v nemocnici. Ještě tu nyní jsme a bojíme se co nás čeká. Neustále ve střehu,co kdo jí a pije. Všude hejno much na jídle, po vás to leze a neskutečně děsně koušou. Takže místo odpočinku a relaxu strach o děti a celou rodinu. Pokoje: jsme v bungalovu, není špatný, standardní vybavení, až na koupelnovou sprchu, kde je již zastaralá plíseň a vyžité spáry v ní. Personál opravdu jak psali v jiných recenzích líný. Nic navíc neudělají, žádné nazdobené pokoje, pokud jste zvyklí z jiných destinací a dnes nám vzali i ručníky a zpět nové nedali. Takže jsme se neměli do čeho utřít, když jsme se vrátili od moře a vysprchovali se. Ještĕ k pokoji, mame dvě malé děti a na pokoji máte rozkládací patrovou postel, kam se můjj syn, který je ve čtvrté třídě nevejde, takže máme matraci na zemi a spí na zemi. Když jsme žádali o výměnu za rodinný pokoj, kde jsou dva pokoje, tak nebyl problém, ale za příplatek 3 500,- Kč a přistýlku vám nedají. Budou tvrdit, že se tam nevejde, ale věřte mi, že vejde. No toť vše, udělejte si obrázek z recenze sami. Za mě i přesto, že je to krásný místo i resort bych vám to nedoporučila. Jezdíme hodně často a určitě jsou lepší destinace. Tady bych hodně uvažovala nad tou 5ti hvězdou. Kvůli hygieně a kvalitě jídla určitě tomu neodpovídá.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Jak jsem již psala v recenzi. Průser patrová postel pro děti.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Je ho tu dost, ale jíst ho že zdravotních důvodů nemůžete, neboť jste na dietě a máte strach něco sníst.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Jsme nenáročný, hodně věcí překousneme,ale tady není moc chuti vám pomoci, či něco řešit. Jo pokud zaplatíte, tak asi jo.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Moře je krásné,čisté, úžasný přístup do moře pro malé děti. V naší době pobytu ( červenec) akorát chladnější.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Akorát podložky na lehátka jsou špinavé, ale dáváte přes to ručník, no nevím.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Velké zklamání. Je pravda, že nebyl tentokrát prostor se věnovat recenzím, když jsme zájezd kupovali, no už budeme opatrnější.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 13 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Izmir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání