Napsat recenzi

hodnocení

Recenze hotelu Saygili Beach Hotel *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 63x
Recenze se líbila: 194 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je pro nenáročnou klientelu.Pokud si chce někdo večer posedět třeba u bazénu, tak zde to není možné.V 22,00 hod zhasnou všechny světla a není možné dostat kávu ani nějaký nápoj. Pokud zůstane personál o chvíli déle, tak za nápoje se musí platit.V 21,30 hod nedostanete ani led do pití, protože Vám řeknou, že šéf to zakázal. Klíče od pokoje se odevzdávají na recepci, kde leží na pultě celou dobu, dokud si je opět při návratu nevyzvednete, takže si je může vzít kdokoli (lenost recepčních). Lehátka a slunečník na pláži mají být zdarma, ale pokud nechcete ležet dál od moře, musíte zaplatit (cca 2 Eura).Tento hotel nemá na pláži žádnou sprchu a lehátka jsou nalepené jedno vedle druhého a nemůžete si s lehátkem ani pořádně pohnout.

Jídlo v hotelu je docela dobré, vždy si člověk něco vybere, i když asi 4 dny nebylo ani máslo u snídaně.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoj malý, byly jsme dvě a přesto na pokoji byla přistýlka,takže pokud jedna chtěla projít třeba na balkon, musela druhá jít do chodby, aby ji uvolnila místo, protože dvě jsme se nevešly. Nebyly dostatečné prostory na oblečení, tak jsme měly věci i přes kufry. Koupelna, kde se nacházela sprcha, která neměla ani závěs, tak že byla mokrá toaleta a vše okolo.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Strava byla vcelku dobrá, byly i docela dobré zákusky. Asi 4 dny chybělo u snídaně máslo.

Bohužel se také stávalo hlavně u večeře, že jim došlo nějaké jídlo a dávali buď něco od oběda, nebo honem něco udělali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Pokoj malý (rozhodně ne na 3 lidi- přistýlku, která tam byla), koupelna s toaletou zastaralá.

Chyběla skříňka na prádlo atd.Klíče jsme od pokojů měli odevdávat na recepci, ale tam celé dny ležely na pultě, tak si je tam mohl vzít kdo chtěl.Sportovní vyžití žádné a kulturní spočívalo vtom, že jednou za týden přišla břišní tanečnice a několik tanečníků zatančilo turecké tance.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž byla písčitá, čistá, vstup do moře pozvolný, ale o to horší byl člověk, který si nechal říkat šéf, který měl na starosti lehátka na pláži, které patřily našemu hotelu. Byl tak vychytralý, že měl své ručníky a osušky, které házel přes lehátka, aby si lidé mysleli, že jsou obsazené. Řekl si o bakšiš a když mu byli lidé ochotni zaplatit, tak sundal osušku a nechal je na lehátku blízko moře. Kdo nezaplatil byl v zadních řadách dál od moře. Byl až drzý. Lehátka jsou nacpaná jedno na druhém. Nemáte možnost se na pláži osprchovat.Sprcha je pouze v hotelu u bazénu.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V okolí hotelu jsou obchody a další hotely.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Služby a vybavenost hotelu neodpovídají ceně.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání