Napsat recenzi

4* ani omylem

Recenze hotelu Ölüdeniz Beach Resort by Z'Hotels **** (Turecko - Fethiye - Ölüdeniz)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 256x
Recenze se líbila: 544 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Služby hotelu absolutně neodpovídají 4* .Dle předchozích recenzí to pro nás bylo velké zklamání , protože předchozí recenze jsou pozitivní . Podle zaměstnanců i místních prodejců došlo v hotelu oproti loňské sezoně k výměně managmentu a výraznému zhoršení služeb. To samé potvrdili klienti , kteří zde trávili dovolenou letos i vloni .

Katalogová cena je v porovnání se službami v jiných hotelech ( já osobně mohu porovnat služby v 9 hotelech v Turecku , včetně nedalekého Majesty tuana) neadekvátní poskytovanému servisu .

Ubytování  průměrně (4/5)

Při příjezdu nás ubytovali v noci do pokoje 4202 , kde nás čekal šok - tolik plísně v koupelně, jsem nezažila nikde ( čistější byly i umývárny na chmelové brigádě) . Neměli jsme toaletní papír , ani prostěradla .Plná plísně byla i klimatizace .Podobně na tom byli ostatní klienti ubytovaní na tuto budovu 4 . V noci , ani ráno nebyli ochotní pokoj vyměnit - prý to vyčistí ! Podotýkám , že v ČR by takové ubytovací zařízení asi z hygienických důvodů zavřeli .

Až po příjezdu delegáta CK s námi recepční pokoje i delegát obešli , nafotili. A všem nakonec pokoje vyměnili za pěkné , čisté- bez plísně , dokonce 3-lůžkové a jako kompenzaci nám je nechali téměř do odjezdu . Výměna se však podařila jen díky delegátovi CK , jinak bychom asi měli smůlu .

Tedy 3-lůžkové pokoje jsou pěkné , ale ty 2-lůžkové jsou staré a špinavé (možná to bylo i vinou personálu , který měl na této budově uklízet),každopádně si přibalte savo .

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Také zklamání a podle klientů , kteří zde byli vloni velké zhoršení .

Jako velmi neprofesionální považuji nedostatek nádobí - mít u snídaně porcelánový otlučený hrníček bylo velké štěstí , s podšálkém téměř scifi. Jinak i na baru papírové kalíšky . Chyběli příbory , misky a skleničky . Dost bylo jen velkých talířů . Když jste požádali personál o nádobí řekli zkrátka finish .Čaj jen černý , sáčky u recepce , když došli , řekli že není . Když jsem podotkla , že toto je špatný servis , pokrčili rameny a řekli , že mám pravdu .

Jídlo pořád stejné , kuře a mražené polotovary z mletého masa , rýže , brambory , hranolky .Zelenina celkem dostačující . Ovoce špatné kvality a málo - jen otlučená jablka a hrušky , oschlé pomeranče a hroznové víno .

Pro mě jednozančně nejhorší ve srovnání s jinými hotely v Evropě od 3-5*

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Budovy i zahrada hotelu vypadají pěkně . Bazény slušné , čistili je .

Horší je venkovní bar , kde málo míst , stoly i židle jsou špinavé , špinavý je i barový pult - vypadá tak na 2* a je jen do 23 hod . 23.01 hod požadovali za limonádu zaplatit.

Personál chodí oblečen v civilu , nemají žádná ID . Na recepci personál celkem vstřícný . Slabší je personál v restauraci, je to ale individuální .

Uklid -na budově č.4 byla nějaká důchodkyně , která se zřejmě moc nepřetrhla a plíseň považuje za normální.

Na budově č.5 uklízeli mladí kluci , ale párkrát jsem je poslala pryč , že není nutné aby k nám chodili.Na kluky se snažili .

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž je veřejná , tudíž hotel nemá plážový servis . Za 2 lehátka a slunečník počítejte asi 10e.Plážové ručníky byly v letošní sezoně hotelem zrušeny, nelze ani za poplatek .

Pláž je dost kamenitá , velké kameny jsou i při vstupu do vody , jen na některých místech je hrubší písek , ale ten je dál od hotelu . Vhodné jsou boty do vody . Moře je zde hodně hluboké hned zkraje .S malým dítětem tuto pláž nedoporučuji.

Je zde sprcha , ale toalety ne .Vzhledem k tomu , že se k pláží sjíždí hodně místních z okolí a zřejmě z apartmánů z okolí i autobusy se dá přepokládát , že většina jich vykonává potřebu do moře. Do hotelu to na toaletu daleko není .

Moře je jinak krásné , azurové ,čisté .

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Podél pláže je promenáda a v blízkosti ulice s bary a obchody. Místní obchodníci však poměrně nepříjemní - požadují zde nejvyšší ceny v porovnání s jinými turistickými středisky .Vchody do vedlejších hotelů hlídá ochranka .

Krásné je okolí panorama hor.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkový dojem z hotelu mě zklamal , ale záleží to pravděpodobně na novém managmentu hotelu , který byl prý letos vyměněn .Myslím , že katalogová cena je za poskytované služby velmi vysoká .Stravování a servis neodpovídá 4* .

Prostředí Uludenizu a hotel navenek však působí pěkně .

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Fethiye - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání