Napsat recenzi

Masáže , nesolidní jednání, následně manažerem wellnessu nabídnuta kompenzace za nepříjemnost, rychlé vyřízení masáže v den mého výběru a s výbornou masérkou.

Recenze hotelu Golden Age Hotel **** (Turecko - Bodrum - Yalikavak)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2022
Přečteno: 154x
Recenze se líbila: 66 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byla mi nabídnuta masáž 90 minut za 30 euro, manažerem welness,který obcházel pláž.Prý pro Čechy se slevou..Masáž stojí 50 euro. Masáž byla sjednána od 17:30 hod.

O 7 minut jsem se zpozdila.

Masáž trvala 60 minut,vše v poklusu,sauna 3 minuty ,blesková mýdlová masáž,následovala masáž těla a obličeje,vše komplet masér stihl za 50 minut,nechal mě odpočívat 10 minut a už mě vyzval,abych odešla. V 18:30 jsem skutečně odešla znechucená. Z 90 min.masáže byla 60 minutová,peníze si ale vzali všechny,chyba byla,že jsem platila předem.

Následující dny manažer pan Mahmed nabídl kompenzaci za nepříjemnost 30 minutovou masáž,trvala jsem na masérce,vše rychle vyřídil a masáž byla v den mého výběru a zdarma.Masáž byla výborná, masérka Tajša je profesionální a velmi příjemná.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Pěkný pokoj, pravidelně uklizen s výměnou prádla.V baru obden doplňována balená voda .

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Dobré jídlo, je více možností výběru. Příjemná vnitřní i venkovní jídelna.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Wellness zaměstnanci nedodržují délku času sjednané služby.! Zaplaceno více peněz za méně služby.

Následující dny manažer pan Mahmed nabídl kompenzaci za nepříjemnost, 30 minutovou masáž v den mého výběru a s výbornou masérkou Tajšou, mladá ,velmi milá a profesionální černoška.

Potěšilo mne,že mají zájem chybu napravit kompenzací.

Personál hotelu příjemný, v jídelnách jsou číšníci ochotní, milí a rychlí v úpravě stolů pro hosty.

Recepční jsou velmi vstřícní a ochotni pomoci.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Krásná, čistá pláž,průzračná voda s rybami.Do moře je přístup přímo z pláže,nebo z několika mol.

Při větším větru a vlnách dochází k hromadění otrhané vodní trávy na břehu.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Pěkné,spousta zeleně.Mnoho míst pro soukromí. Lehátka,osušky a slunečníky v all inclusive zdarma,též WiFi v areálu zdarma,recepční při potížích s připojením na WiFi pomohou.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Pobyt zde je příjemný, dobré jídlo,pěkný pokoj s balkonem a výhledem na moře.Úklid,výměna prádla každý den ,vše v pořádku.

Nádherná zátoka.Spousta zábavy pro děti i dospělé.Libi se mi,že preferují hudbu tureckou,byla velmi příjemná .

Velmi pěkný areál se spoustou pěkné zeleně.

V hotelu dva výtahy s prosklenou stěnou s výhledem na moře.

Dostatek drinků z postmixu, automaty na kávu na více místech . V jídelně spoustu dobrého jídla , moučníků a nápojů,zeleniny a ovoce. Venkovní jídelna nabízí grilovaná masa,ryby.

Moc pěkné bazény.U bazénu bar.Barmani se snaží zvládat velké množství hostů a vyhovět.

Jen je potřeba věnovat větší pozornost čistotě u baru ,u dětského bazénu,který je kousek od baru.

Toaletám ve všech venkovních i vnitřních prostorách, doplňování toaletního papíru se velmi často nekoná,pokud přece,tak pouze v jedné kabině .. Absence mýdla a papírových ručníků.

Úklid kabin je minimální.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání