Napsat recenzi

pobyt v hotelu Kadikale resort v září 2013

Recenze hotelu Kadikale Resort & Spa ***** (Turecko - Bodrum - Turgutreis)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 897x
Recenze se líbila: 483 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou v Kadikale resort zajišťovala Blue Style. Cestování do i z Turecka probíhalo přesně podle pokynů. Delegát se objevil podle potřeby. Samotný hotel byl na velmi dobré úrovni, včetně prostředí. Moře velmi čisté, pláže denně upravené s dostatkem kvalitních lehátek a slunečníků.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Při příjezdu byl recepčním nabídnut naprosto nevhodný pokoj, který ve spolupráci s delegátem byl druhý den vyměněn za kvalitní, odpovídající naší představě podle vybrané úrovně hotelu.Pokoj byl čistý , moderního provedení s výbavou i prostorem ideální pro 2 osoby.

Hotel je vhodný jak pro seniory, tak mladší generaci. Část pokojů je ve svahu umístěných objektech s jedním patrem , kde je výhled na moře, další v areálu resortu a v hlavní budově recepce již zcela v rovině.Na pokoji měla být každý den láhev vody - pokud obsluha nezapomněla.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Strava pro našince je velmi pestrá, velký výběr studených i teplých jídel v hlavních časech stravování. Nechyběly ryby, hranolky, brambory, rýže, kaše, těstoviny drůbeží ,kebab, skopové a hovězí s možností kombinací , sladkostí , čerstvého ovoce atd. Pouze na venkovních barech byla nabídka svačinek - hamburger, turecké pizzi, těstovin s obvyklými nápoji ( káva,džus,pivo, voda a drinky) Nápoje obecně jako všude v tureckých hotelích all inclusive s docela dobrým piem Efes. Jídla bylo vždy dostatek v průběhu výdejních časů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel má nabízené možnosti stolního tenisu, fitness, tobogan, dva bazeny, perfektní lehátka se slunečníky na pláži v dostatečné kapacitě, dva venkovní a jeden vnitřní bar poblíž recepce. V jídelně panuje disciplína v odnášení použitého nádobí, slušné chování, neobtěžující personál a dobrá atmosféra v prostorné hlavní jídelně.

Jako nevhodný je neomezený pohyb velkého množství koček nejen v areálu resortu, ale zejména v jídelně při stolování , který nikdo dostatečně neřeší.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Vstup do moře je přes dřevěná mola. Před molem příjemná písečná pláž prakticky hned před areálem resortu s dostatečnou kapacitou pro návštěvníky , pár metrů od vody. Vstup do moře ze žebříku ( kovové schůdky), které zvládnou jak starší tak mladší ročníky.

Dno moře pozvolné, kamenité, místy písčité. Koupací zóna ohraničená. Provoz lodí rušící požitek při koupání je minimální. Všude čisto a zejména v moři lze vidět všude na dno!

Teplota voda optimální cca 24 -25st.

Ráno pláže urovnané, čisté - až na občasné kočičince.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Samotný resort hotelu je velmi dobře udržován, nebylo nic rušivého. Možnost procházek je pouze v areálu resortu, chybí pěší zóna mezi hotely resp. korzo.Nákupní možnosti v resortu jsou suvenýry, klenotnictví, oděvy a doplňky, smíšené zboží. Jiné bohatší možnosti cca 6 km autobusem, autem v městě Turgutreis., nebo dál cca 15 km Bodrum za poplatek.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Pokud dáme důraz na klid, čistotu, přístup do moře, stravování, možnost kvalitního ubytování, pak doporučujeme a můžeme se rádi vrátit. S cenou a celkovou pohodou jsme byli spokojeni.

Na co upozorňujeme - dobře zvážit nabízené výlety cestovní kanceláře, která dává hlavní časový prostor ne k návštěvě prohlídek zajímavostí např. města Bodrum, ale především zařazením návštěvy a presentacím ve zlatnictví, prodejně koženého zboží jako součást byznysu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání