Napsat recenzi

NEDOPORUCUJI

Recenze hotelu Petunya Beach Resort **** (Turecko - Bodrum - Ortakent)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 399x
Recenze se líbila: 238 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 1

Pokoje v hotelu byli špinave a smradlave . Uklizečka nevymenila ani jednou za pabyt povleceni a rucniky ciste nam dala den pred odjezdem. Ani jednou neuklidila. Na plázi byli velci psi ktere ocuravaly lehatka a kadily vsude. u bazenu spinave a rozbite lehatka , listy okolo bazenu ani nebyli tak že tam bylo riziko urazu....tento hotel nas velice zklamal a uz nikdy vice bych tam neletela. NEDOPORUČUJI...

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Špinavé pokoje

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

pořad jedno a to samy jidlo

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

vše staré

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

moře čiste az na ty psina pláži

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

docela to slo

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

nic moc už se tam nikdy nevratime

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 13 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Puci: katastof - 12. 8. 2018 20:52

V termínu 15.6-26.6 2018 jsem z bylav Turecku,hotel Petunya Beach od CK F****. Udaný čas transferu z letiště na hotel není 30minut,ale skoro hodinu.Jeli jsme v noci,kdy nebyl žádný provoz a přímo do hotelu. WIFI za poplatek,Vy uvádíte WIFI zdarma.Na pokoji byla připravena pouze postel,celkově neuklizeno,lednice bez vody a to celý pobyt.Na sociálním zařízení nebylo také nic,včetně toaletního papíru a osušek,a to jsou základní věci.Napsaly jsme delegátce a ta odepsala,že tam zavolá,ale nic se nedělo.Nakonec jsme musely na recepci,kde jsme obdržely 2 plážové osušky pro 3 ženy a 1 roličku toaletního papíru.Doufaly jsme,že se během následujícího dne něco změní.Ovšem večer po návratu z pláže jsme zjistily,že se nezměnilo nic,tak se opět psala sms delegátce a situace se opakovala.Na recepci se hrozně divili,že chceme po 17ti hodinách další toaletní papír.Tento problém jsme neměly jen my a tak není divu že toaletní papír nebyl ani na WC ve společných prostorách,které na kapacitu hotelu byly pouze 2 a ve večerních hodinách ve velmi nehygienickém stavu.Situace s toal.papírem se zlepšila asi 4. den.Osušky jsme obdržely až třetí den a již nám nebyly vyměněny. Určitě jste také byli u moře a dovedete si představit jak vypadaly po dalších 9ti dnech.Jakékoliv urgence byly zbytečné.Úklid se dělal 1x za 3 dny a sestával z vytření pokoje anebo soc.zařízení.Na balkoně,kde byl plastový stolek a židle,použity zřejmě z nějaké stavby, přišla řada na vytření jen jednou.O spolecných prostorách ani nemluvě. Vše se sdělovalo delegátce a prý to řeší,končilo to od ní výrokem "to víte jsou to Turci" Stoly v jídelně připomínaly 4. cenovou skupinu.Personál nestíhal sklízet stoly tak pokud jsme se chtěly najíst jako lidi musely jsme si to uklidit sami.Další kapitola byla delegátka Verča,moc toho na hotelu nevyřídila.Cokoliv jsme chtěly vědět např.jak se někam dostat dolmuší ani netušila jakým směrem na ni máme čekat,kde je to nebo ono a jak se tam dostat neví,protože jezdí autem.V případě,že se přihodí nějaký úraz nebo nemoc všem doporučila,aby volali pouze jí,a vůbec se neobraceli na naší zdravotní asistenci. Při výletě do Bodrumu překládala od tureckého průvodce,kterému asi vůbec nerozuměla a neustále se opravovala.Např.Alexandr Veliký bránil Bodrum a za 5min.se opravila že ho dobýval.Myslím,že i kdyby mu nerozuměla,tak při této práci a v dnešní době internetu by si o této zemi měla něco nastudovat.V Turecku jsem byla již několikrát a i jinde v Asii a Africe,ale tato dovolená byla příšerná.Co musím pochválit je pouze strava,ta byla vynikající.Hotel Petunya Beach Resort je ubytovna s vynikající kuchyní. Myslím,že 4 hvězdičky nejsou zas tak málo,aby se nedodržovaly základní hygienické předpisy.A myslím si,že nepatřím mezi náročné turisty,toužící po komfortu. Tento hotel rozhodně již nikdy nenavštívím a nikomu nedoporučím. Toto vše jsem napsaly na CK F****.CK po prošetření zjistila,že je tam vše v pořádku :( reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání