Napsat recenzi

Dovolená snů v hotelu PARILTI u Bodrumu

Recenze hotelu Parilti Hotel *** (Turecko - Bodrum - Ortakent)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 687x
Recenze se líbila: 461 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • lehátka na "pláži" lehátka na "pláži"
  • vstup do moře vstup do moře
  • štěrk u vstupu do  moře štěrk u vstupu do moře
  • hotelová "pláž" hotelová "pláž"
  • cesta k pláži cesta k pláži
  • jídelna jídelna
  • jídelna jídelna
  • hotelový bazén hotelový bazén
  • jídelna pro snídaně a pro posezení u baru jídelna pro snídaně a pro posezení u baru

Pobytový zájezd do hotelu Parilti bylo velkým zklamáním díky zavádějícím informacím na webových stránkách CK o hotelu, pláži a okolí. Hotel Parilti nesplňuje uznávané standardy pro tři hvězdy. Neposkytuje žádné služby nad rámec ubytování a poskytování stravy. Vybavení hotelu je průměrné, opotřebované a nedostačující (chybí věšáky nebo držáky na ručníky v koupelně, lednička, není kde sušit mokré věci apod.). Hotel vlastně nedisponuje pláži, která je prezentována jako písčitá. Neposkytuje žádnou zábavu nebo animační programy pro děti, ani dospělé a v okolí není žádná zajímavost, nejsou nákupní možnosti a obec je nudná.

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotelový pokoj je zařízen jednoduše, starším nábytkem, koupelna nemá běžné vybavení (sušák na prádlo, věšák na ručníky). Pokoj má miniaturní balkon, kde je jediné místo na sušení mokrých věcí (pokud si přivezete sebou šňůru na prádlo a kulíky). Úklid byl prováděn pravidelně v odpoledních hodinách, v dobré kvalitě a obden se měnilo ložní prádlo.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stravování nedosahovalo úroveň all inclusiv, bylo sice podáváno všem přítomným jídlo formou bufetu, ale výběr byl omezený. Jídlo jinak chutné a rozmanité. Snidaně se podává pod širým nebem, za účastí místních koček a hotelového psa. Někdy spadne někomu na hlavu proto i pozdrav z nebe. Večere a oběd se podává v částečné zastřešené „jídelně“ u zahrady. Servírování jídel nebo pití se zde neprovozuje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Hotel kromě bazénu nedisponuje žádným vybavením. Wi-Fi je na recepci za poplatek, zdarma je k dispozici stůl na stolní tenis, který je před hotelem a proto občas míček skončil na ulici, což představuje riziko, když zde hrají děti. Hotel nedisponuje ani restauraci. Jediné posezení je pouze u baru u bazénu. Personál byl pracovitý, milý a pozorný.

Pláž a moře  průměrně (1,5/5)

Hotelová „pláž“ neexistuje. Je k dispozici asi 250m od hotelu plácek v prostoru dalších pláží. Rozsah místa, který využívá hotel pro lehátka je cca. 20x10 m, kam se vejde ve čtyřech řadách asi 20-25 lehátek namačkaných na sebe. Lehátka sice jsou umístěny na písku, ale vstup do moře je kamenitý, štěrkový a oblázkový. Pro vstup se používá natažený koberec do moře, kudy lze opatrně vstoupit do moře. Asi po 15 m od břehu je kamenů na dně moře méně a písek je až asi po 25m. Tím je vlastně znemožněno koupání pro menší dětí, jelikož voda je pro ně již hluboká asi po 5m a díky kamenům se ve vodě nemohou bezpečně pohybovat. Na pláži není wc, ani bar, jak to bývá obvyklé u programu all inclusive. Voda v moři byla čistá.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

V okolí hotelu je nepořádek, zejména při cestě k moři se jde uličkou, kde jsou zapáchající popelnice a zázemí jiných hotelů, kam jezdí zásobovací vozy. Jediná zajímavost je volně přístupné cvičiště s různým posilovacím vybavením a s prvky dětského hřiště.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Zapadlý hotel v nevýznamné obci, bez kvalitní pláže, zábavy a jiného vyžití.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání