Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Parkim Ayaz Hotel **** (Turecko - Bodrum - Gümbet)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 225x
Recenze se líbila: 274 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

velká spokojenost

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Ubytování bylo v pořádku, sice malé pokoje, ale stejně je to jenom na přespání. Lepší je si hned na recepci říct o pokoj do zahrady, ne do ulice - tam je dost rušno. Je pravda, že jsou tam 3 chatky-sruby. Nevím proč, ale ubytovávají tam hlavně čechy. Byi jsme tam s přáteli, kteří právě dostali toto ubytování, ale po vyžádání jiného pokoje, jim bylo vyhověno. Vždy bylo čisto a uklizeno.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

K turecké kuchyni není snad co dodat - naprosto výborná a bezkonkurenčí. Velmi milý a ochotný personál. Čisto a uklizeno. Dá se jíst venku (hezký výhled na pláž a na moře) i vevnitř. Ochotný personál, který se staral o prázdně talíře a roznášku pití. Velký výběr teplé a studené kuchyně i zákusků, myslím, že si musí vybrat každý.Pozdní snídaně, odpolední svačiny a zmzlina (výborná). Žádné fronty a čekání na jídlo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

3 bazény (1 s barem ve vodě, 1 s tobogánem, a 1 s výřivkou), Je tu super, že zábava je zde rozdělena. Velmi živo bylo u bazénu s barem ve vodě, každý den program (vodní gymnastika, hry, soutěže), kulečník, stolní tenis a každý večer animační programy. Kdo má raději klid - tak bazén s vířivkou. U každého bazénu bar s pitím. Nebyl problém s volnými lehátky - dostatek. Ručníky za kauci. Strašně milý a ochotný personál, jak na recepci, za barem v kuchyni i restauraci. Nenarazili jsme na žádnýho mračouna. Pokoje čisté a vždy uklizené.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Vstup do moře je velmi pozvolný, ideální pro rodiny s malými dětmi, vystačili jsem až k bojkám. Taky jsme se potápěli a vyděli hodně z mořského světa,což nás v Turecku překvapilo Vodní sporty, výlety lodí a vyžití hned na pláži u hotelu. Je pravda, že je tam dost pejsků, ale ani se vás nevšimnou,leží ve chládku. Nebyl s nimi žádný problém. Lehátek je dost. Pláž - písek s malými, drobnými kamínky. Boty do vody nejsou potřeba. Na pláži dostatek chládku, jsou tam stromy a palmy.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hned před hotelem nákupní možnosti a bary s diskotékami (super pro mladý a bezdětný), takže velmi živo. Proto je lepší si říct o pokoj do zahrady. Ceny super - smlouvejte. Turci jsou temperamentí a obchod je živý, takže, pokud projevíte o zboží zájem, budou vás samozřejmě do obchodu tahat. Pak už je to jenom na vás, kolik si usmlouváte. Ale chovají se slušně, někteří si chtějí jenom popovídat. Asi 5 km od hotelu si můžete zaject dolmuší (za pár tureckých lir) nebo taxikem - není drahý, hodně nákupních možností.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Celkový dojem - super!!!! Vše je hodně blízko, jste v restauraci, přejdete 100 cm chodníček a jste na pláže, kdo chce zábavu a nákupy, stačí vylézt před hotel. Blízko od letište, zhruba necelých 40 minut. V Turecku jsme byli již 5x a vždy sem rádi vratíme. Máme tu jistotu pěkného počasí a výborných služeb. Velká spokojenost. Snad někomu tato recenze pomůže v rozhodnutí. Hotel doporučuji všem věkovým kategoriím.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání