Napsat recenzi

Válecí dovolená a slušná výkrmna. Ale i možnost vyrazit si na prohlídku rušného Bodrumu.

Recenze hotelu Marvida Senses Very Chic Hotel (ex Otium) **** (Turecko - Bodrum - Gümbet)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 346x
Recenze se líbila: 232 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená se nám líbila. Hotel poskytoval služb

y na dobré úrovni. Ovšem ubytování bylo skvělé až poté, co jsme si druhý denráno na recepci pokoj vyměnili,neboť ten přidělený měl výhled do zdi hotelového skladu. Je to asi pravidlo v Turecku, že Češi jsou ubytováni hůře než turisté z jiných zemí nebo domácí. (Zažili jsme již vícekrát). Rovněž nebylo příjemné poslouchat každou noc hodně hlučnou discoteku(třeba do tří hodin ráno)! O tom jsme ale věděli z recenzí před odjezdem. Přes den bylo ale vše OK!

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Po výměně, opravdu pěkné bydlení.Pár kroků ke krásnému bazénu (fotky z katalogu odpovídají). Ale všude hloubka 1,70m, není tudíž pro děti, pro ty malé je brouzdaliště. K baru, do jídelny a k moři skutečně pár kroků! Vhodné tedy i pro méně pohyblivé osoby.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Naprostá spokojenost. Všeho dostatek po celý den. I mimo hlavní jídla. Kolem třetí hodiny objížděli číšníci s vozíkem bazén a rozdávali ovoce (meloun, mandarinky, hrušky atp.). Potom "čaj o páté" pochopitelně i káva. K tomu sladké i slané pečivo a zmrzlina. Hlad nemohl mít nikdo!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Bazén krásný. Uprostřed ostrůvek kde kvetou různé keře a rostou palmy. Na ostrůvku,večer krásně nasvětleném, po večeři vždy krátký program. Ukázky turec. nár. tanců, břišní tanec, moderní taneč. skupiny atp.. Pokoj byl uklízen každý den s výměnou ručníků a osušek. Na pokoji kartičky, které slouží jako poukaz na osušky k bazénu a k moři. Dáte kartičku,obdržíte velkou osušku, Při vrácení (každý den) osušky, dostanete nazpět kartičku.Nemusíte tudíž balit do kufru velké,plážové osušky!

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Moře úplně klidné (vlnky jako na rybníku) . Voda čistá,dno písečné.Pozvolný vstup do moře, celkem daleko se stačí. Pláž menší (užší) písečná, lehátka a slunečník zdarma. Pláž se ráno uklízela. Koupání v moři na tomto místě je vhodné pro děti a neplavce!

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V okolí tohoto hotelu se nacházejí další hotely podobné úrovně. Nákupní možnosti bezvadné. Kousek od hotelu se nachází spousta krámků,jeden za druhým. Spousta restaurací a barů. Další nákupy přímo v Bodrumu. Do Bodrumu je snadné se dostat hned od hotelu, buď taxikem (cca 5 euro) nebo lépe "dolmuší" staví na mávnutí za 3,25 tur.l./osoba.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Byli jsme spokojeni. Dovolená splnila svůj účel. Na výlety jsme nejezdili,neboť jsme byli v Turecku již popáté,takže nejzajímavější místa jsme viděli. Kdo nebyl, výlety doporučujeme!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání