Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Flora Hotel *** (Turecko - Bodrum - Gümbet)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 333x
Recenze se líbila: 430 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Měla jsem zřejmě zvolit jinou lokalitu(např.Alanyi). Na Turecko jsem slyšela jen samou chválu, ale tady zklamání z důvodu pláže. K hotelu patří jen kousek na konci veřejné pláže s malým počtem lehátek(rozbitých).Gumbet se nachází v zátoce, takže ani moře není nic extra, spíš působí jako rybník.Strava nevyhovující-jeden druh masa(kuře), jednou ryba, jinak jakési mražené polotovary. Sice hodně zeleniny na různý způsob, ale chuťově nevýrazné.Na výlet místo oběda jedna malá bageta plněná balkánským sýrem.Co se týče obsluhujícího personálu - barmani, číšníci, patří jim můj obdiv. Mladí sympatičtí kluci, stále se mile usmívající, rychle plnící přání neustále žíznivých hostů.Byli v zápřahu každý den, snad bez volna.Jinak hotel vypadá sympaticky, útulně působí okolí bazénu, bar i terasa.Překvapilo mě velké množství toulavých psů, volně se pohybujících po pláži, ale protože mám k psům vřelý vztah,tak mi to nevadilo, jen mi jich bylo líto.Snad dostávali zbytky z hotelů, sem tam byla místy miska s vodou, a když jim bylo vedro, šly se mezi nás vykoupat.Jsou jak beránci, velcí psi, ale mezi nimi žádná agresivita, naprosto v klidu, ne jako u nás, že se bojíte vyjít na ulici, že vám po psovi jiný vystartuje.Navíc zde každý den po 13. hodině začne foukat silný vítr, což taky není zrovna příjemné. Takže jestli mohu poradit, jeďte za stejné peníze raději jinam.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

S ubytování jsem byla spokojená

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

žádná sláva

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál jen chválím

Pláž a moře  průměrně (2,3/5)

nic moc

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

celkem šlo

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Jó, ušlo to,odpočinutá, opálená, vyplavaná,ne moc vyspalá,

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání