Napsat recenzi

Začátek dovolené se nevydařil.

Recenze hotelu Akvaryum Beach *** (Turecko - Bodrum - Gümbet)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 272x
Recenze se líbila: 441 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Betonová část pláže Betonová část pláže
  • Terasa , kde se podávala jídla Terasa , kde se podávala jídla
  • Jeden ze dvou hotelových bazenů Jeden ze dvou hotelových bazenů
  • Terasa ve spodní části hotelu, s krásným výhledem na moře Terasa ve spodní části hotelu, s krásným výhledem na moře
  • Další možnosti  na opalování dřevěné molo. Další možnosti na opalování dřevěné molo.
  • Pohled z protilehlé strany, u větrných mlýnů Pohled z protilehlé strany, u větrných mlýnů
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Pastva pro oči- trhy s ovocem a zeleninou v Bodrumu Pastva pro oči- trhy s ovocem a zeleninou v Bodrumu

Menší budovy zasazené v zahradě, které už něco pamatují. Bohužel mi někdo z personálu odcizil hned první den 50 €, když nám připravovali přistýlku pro syna. Peněženku jsem měla na stole v kabelce a to jsme šli jen na večeři- hrůza. Nahlásila jsem to paní delegátce, ale jelikož to bylo ještě před tím než nám měnili pokoj, tak jsem jí řekla , ať to s nimi neřeší abychom nedostali nějaký ještě horší pokoj, takže svůj bakšiš si vybrali zaměstnanci dopředu.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Po příjezdu do hotelu jsme museli měnit pokoj, jelikož jsme byli 3 a pokoj byl hodně malý a přistýlka připomínala spíše houpací síť nežli postel. Po domluvě s recepčním nám byl druhý den přidělen o něco slušnější pokoj. Postel pro dospělého syna byla už pevným lůžkem.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Strava výborná, velká pochvala kuchařům. Velký výběr masa, zeleniny, ovoce, zákusků, salátů. Myslím, že kuchyně zachraňuje tento hotel.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení pokojů nebylo nic moc neudržované pokoje , uklizené jen opravdu tak aby to vypadalo, klimatizace hrůza , za 11 denní pobyt 5x rozbitá. Personál byl ale ochotný hned pomoci. Za celých 11 dní pobytu nám nebylo vyměněno ložní povlečení ani ručníky, že by tím bakšišem?

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž malá, museli jsme si dávat každé ráno v 7: 00 ručníky na lehátka aby se na nás dostalo místo, kapacitně nedostačující pro všechny hosty. Moře krásně teplé a čisté, pokud do něj neodhazovali ruští dovolenkáři nedopalky.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí hotelu nic moc, odpadky a smrad u hlavního vstupu do hotelu .Pokud jste chtěli někam jet , museli jste vystoupat strmým kopcem na silnici, kde jezdí dolmuše. Terasa u baru kde se podávala káva a ostatní nápoje byla s pěkným výhledem na moře.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Do tohoto hotelu bych doporučila jet, spíše mladým lidem , kterým nevadí všude chodit do kopce a přehlédnou i nedostatky co se týče ubytování.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání