Napsat recenzi

Aquasis Deluxe je skutečně Deluxe

Recenze hotelu Aquasis De Luxe Resort & Spa ***** (Turecko - Bodrum - Didim)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 223x
Recenze se líbila: 190 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově jsme byli s dovolenou spokojeni. V podstatě nemáme vážnějších či významných výhrad.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Byli jsme ubytováni v části "Sunterase" což byly pokoje zakomponované do terénu, se zahrádkou. Vzdálenost k hlavní budově a k moři se původně zdála nevýhodná, ale shodli jsme se po pár dnech, že opak je pravdou. K dětské části bazénu, o které šlo hlavně našim dětem to bylo 100m. K jídelně 500m, alesp. jsme v rámci pohybu udělali něco pro zdraví a trávení. K moři 300m. Některé pokoje z této kategorie byli pochopitelně i blíže k některým uvedeným cílům. Ale prostě nakonec super místo, lepší než v hlavní budově (výtahy, davy lidí apod.). Koupelna ucházející, ocenili bychom automatické nastavení teploty na klimatizaci a občas pečlivější úklid, zejm. písku z věcí z pláže. Na druhou stranu pohodlná postel a každý den doplňovaná lednička.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Jídlo super. Opravdu velký výběr všeho (až na banány, o těch prý místní manažer rozhodl, že letos nebudou :-) Grilované, vařené, pečené, dušené, saláty, zelenina, zákusky....

Nespokojenost snad vládla jen s čistotou sklenic na pivo - řetízkování bublinek z celé sklenice odhalovalo nedbalé mytí, mastnotu, prach či prostě špínu na skle. A i káva z automatu byla dosti marná. Pokud jste si ovšem v rámci ultraallexclusive zašli do kavárny, kde měli jiný kávovar - káva byla výborná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Vybavení - super. Dětský vodní park neměl chybu, mnoho bazénu pro děti, brouzdaliště. Pro dospělé i děti pak velký výběr tobogánů a dalších vodních radovánek. Velký, opravdu velký bazén, lehátek a slunečníků dostatek pro všechny, kdo chtěli být u bazénů. Pravidelné programy pro děti - zvláště hodnotíme Firáček dětský klub pro děti, večerní disko se dětem také moc líbilo. I další programy v rámci divadla a představení byli na dobré úrovni. Osobně jsem ocenil v 7h otevíranou posilovnu, kde se dalo každé ráno nerušeně běhat, posilovat a pak se hned vedle zrehabilitovat v přilehlém vnitřním bazénu. Dále máte možnost lázní, holiče, fotografa, prodej oblečení, lékaře atd. Nezapomenu ani na služby ochotné delegátky, která se o vše potřebné trpělivě starala a bylo-li potřeba s čímkoli pomohla.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž - počítali jsme s písčitou. Ona je, ale na břehu a tak 5-8m od břehu. Mezi tím jsou dost ostré kamínky a dá to práci bezpečně přejít/přeplout na písek, kde už si v klidu postojíte bez obav o nohy. Ovšem tedy i cca. 20m od břehu je zase betonový pás, kde než si zapamatujete kde to je, několikrát se o kvádry ve vodě nakopnete. Molo na skákání a pozorování bylo také fajn. Slunečníky se nedají polohovat a jsou dost nízké, což v kombinaci s ostrým rákosím, ze kterého jsou vyrobeny, činí opět před zvyknutím si veliké nebezpečí o vypíchnutí oka či poškrábání hlavy.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V okolí hotelu není prakticky nic. cca. 3km k nejbližší civilizaci. To vám ale nemusí vůbec vadit, pokud se spokojíte s rozsáhlým areálem a vyžitím v hotelu (po obvodu 2km) či s dojížďkou do města by taxi či místní "mhd". Nám to nevadilo. V hotelovém komplexu bylo pro nás a naše děti vše. Když jsme chtěli, zajeli jsme si na výlet.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Dali bychom 5 - super hotel, jídlo, ubytování, bazény, programy, dostupnost občerstvení, přes davy lidí pak ale v podstatě dobré stolování a až obdivně rychlá obsluha s pitím (na to kolik lidí se tam v daný čas stravuje to zvládali fakt dobře). Vadilo snad je trochu to moře a přítomné ostré kamínky na vstupu, méně pokročilá klima, netěsnící dveře v pokojích (průvan, hluk), slabší úklid (alesp. co do pečlivosti), nečisté sklenice na pivo a nedobrá káva v "základu"...tak ať mají ještě co vylepšit...dáváme nakonec 4. Ovšem konstatujeme, že za poslední roky - Malorka, Španělsko, Řecko, 2x už i Turecko.... NEJLEPŠÍ DOVOLENÁ.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání