Napsat recenzi

Velká pochvala

Recenze hotelu Cocos The Club Hotel **** (Turecko - Bodrum - Bodrum)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 48x
Recenze se líbila: 233 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

čistý hotel, moře hned u hotelu a většina pokojů s výhledem na moře, ochotný personál

Ubytování  průměrně (4/5)

Čistý a prostorný pokoj byl umístěn v bungalovu nad hotelem. Ručníky a osušky byly denně měněny (jen poslední 3 dny ne), odpadky vynášeny a pravidelně nám byla doplňována pitná voda do ledničky (voda z kohoutku pitná není). Z terásky před vchodem byl hezký pohled dolů na moře.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Výběr z mnoha druhů jídel (jak příloh, tak i masa včetně ryb), vždy čerstvé, saláty, ovoce a zelenina + zákusky, různé druhy pečiva, vše čerstvé, vybere si každý. Volný přístup k teplým i studeným nápojům.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Na pokoji televizor, fén, dostatek místa na spaní, jen WI-FI se dala chytit pouze na autobusové zastávce nedaleko hotelu :-).

Pěkné bazény, lehátka a slunečníky zdarma, osuška oproti záloze.

Možnost wellness v areálu hotelu - velmi příjemná záležitost.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž písčitá, čistá, denně uklízená,moře průzračné, ale daleko mělké, na plavání se člověk trošku prošel; občas trsy řas, ale jsou vidět a dá se jim vyhnout.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V okolí hotelu pořádek a klid, možnost procházek podél pobřeží až do volné přírody, nebo na druhou stranu do městečka s obchůdky.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Pobyt se nám líbil, chválíme možnost výběru z několika výletů, náš delegát Honza byl velmi ochotný, příjemný a zábavný - patří mu velká pochvala i za zajímavé a obohacující informace o kultuře způsobu života Turků.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání