Napsat recenzi

Zklamání, ale i hezké chvilky

Recenze hotelu Bodrum Bay Resort & Spa **** (Turecko - Bodrum - Bodrum)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 1 062x
Recenze se líbila: 543 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Přístav v Bodrumu Přístav v Bodrumu
  • Hotel- pohled z moře Hotel- pohled z moře

Hotel nabízí CK jako 5*, na samotném hotelu není hvězda ani jedna, asi ví proč, poloha hotelu skvělá, nádherný výhled na přístav, schody jsme čekali, ale množství nás dost překvapilo, ale dalo se to, jídlo výborné, ale při grilování nebylo vidět přes kouř, špatné odsávání, stalo se, že byla i dosti velká fronta na čerstvě grilované jídlo, ale dalo se vybrat z hotových jídel, obsluha asi okoukala pohyb od hlemýžďů, ale pro rusky a podobně mluvící klientelu se pohyb zrychlil, asi lépe platili, ubrusy a prostírání vyměnili za náš 12 denní pobyt asi 1x, uklizeno na pokoji bylo každý den, ale žádné labutě nečekejte, ručníky a osušky měnili také každý den, ale mají se ještě hodně co učit a vylepšovat, jediné, co bylo na jedničku byla poloha hotelu a překrásně čisté moře, pravda na přelomu září a října trochu již chladnější, ale osvěžující. Naprostým propadákem byla ovšem delegátka Ing. Zuzana L. od CK !!!! Díky této osobě, nikdy více s touto CK!! Skoro na každou otázku, kterou jsme jí položili zněla odpověď : "Nevím", ale že by řekla nevím, ale zjistím, tak toho jsme se ani v jednom případě nedočkali. Jediné, co nám poradila, bylo to, že si máme eura vyměnit radši ve městě a ne v hotelu, jinak dokázala vybrat peníze za dosti předražené zájezdy a to bylo vše. Ovšem vrcholem všeho ( bylo toho více, ale to by bylo na román) bylo to, že při odjezdu na letiště přijel autobus opožděn o půl hodiny, z důvodu kolapsu řidiče, naštěstí zastavil a řekl, že je mu špatně, odvezla ho rychlá, přijel nový šofér a naše milá paní delegátka se s námi u našeho hotelu rozloučila a odkráčela do útrob hotelu, nejspíš na oběd, protože přeci se nebude s nějakýma klientama harcovat na letiště, šofér už byl čerstvější, tak o co jde. To nás šokovalo, protože si kupujeme dovolenou od CK, zaplatíme si služby delegáta, ale pak nás nechá napospas všemu. Další připad, na lodním výletu, který CK nabízí, s Vámi nikdo nejede. Dovezou Vás do přístavu, nevíte ani na jakou loď máte nastoupit a pozor, paní delegátka, když jí zavoláte, tak ona NEVÍ !!! Takže celkový dojem z dovolené je takový, že moře jsme si užili, hlad jsme v žádném případě neměli, ale Turecko - konkrétně hotel Bodrum Bay Resort a už vůbec ne s CK ****, v budoucnu určitě nenavštívíme a ani bychom ho nedoporučili snad ani nepříteli.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Jeli jsme sem kvůli moři a sluníčku, takže menší pokoj vůbec nevadil, byl tak akorát, měli jsme štěstí, bydleli jsme úplně na konci, pokoj byl s francouzským oknem na terasu a celkem slušným výhledem na moře, byli jsme na pokoji minimálně, takže dostačující, uklizeno bylo, ale žádný luxus nečekejte.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Jídla dosti, výběr zeleniny, masa, příloh, všeho opravdu velké množství, ohromné množství přeslazených zákusků, ale vždy se dalo vybrat něco méně sladké, ovoce celkem šlo, ke konci už nebyl ani jeden druh melounu, ale jinak spokojenost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál byl milý, ale rychlost hlemýždě, nejrychlejší však byli, když padla 14 hodina a tím končil čas oběda, v tu chvíli přepnuli rychlost a v ten moment bylo vše sklizeno.

Stále ale člověk musel hledat po ostatních stolech příbory, skleničky nebo ubrousky, když to někde chybělo, už to tam málokdy doplnili. A co se týče prostírání, to skoro neměnili, občas otočili na druhou stranu, takže v tomto ohledu se musí ještě hodně učit.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Asi jediné, kde můžu říct SUPER!! Vstup do vody byl z mola, na lehátka jsme si ráno před snídaní hodili osušky ( hotelové, které se vydávaly proti kartičce, ale jinak se daly měnit každý den, nikdo to moc nehlídal, ale kartička se potom při ukončení pobytu musela odevzdat na recepci), ale asi by se našlo místo i později, ale když jsme chtěli být u vstupu, kde byl jen 1 metr hloubka, tak jsme museli dřív. Slunečníky katastrofa, konce železných tyčí byly ostré, každý si nějaký ten šrám odnesl, sem tam i nějaký ten steh od místních lékařů! Jinak ale moře vynikající.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V okolí hotelu se staví, takže z každé strany staveniště, naštěstí bylo teplo, takže nepracovali, ale to také CK nikde neuváděla, vybírali jsme hotel podle fotografií, které nabízela CK, ale bohužel skutečnost byla jiná. Rušeni jsme sice nebyli, ale pohled na stavební stroje, no nic moc. Nad hotelem byla vyhlídka, kde byly mlýny, jeden, který byl ještě celý a neporušený, tak byl oplocen, ostatní takové polorozbořené, ale okolo jedním slovem BORDEL, rozbité lahve, papíry a spoustu dalších věcí a to tam vozí turisty na vyhlídku!! Na přístav koukají přes stavební stroje a okolo mlýnů bordel.Jediný nádherný výhled byl z terasy našeho hotelu u recepce, to opravdu stálo za to.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Dovolenou jsme si užili, jeli jsme za sluníčkem a mořem, to bylo super, ostatní + a - to už je jen bonus navíc, s odstupem času člověk vzpomíná jen na to hezké, proto hodnotím jako spokojenost, protože čisté moře a sluníčko, to špatné zastínily. Možná, kdybych psala recenzi přímo z dovolené, tak by ledacos bylo jinak hodnocené.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 15 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání