Napsat recenzi

podvod na klienta od CK Eximtour

Recenze hotelu Bodrum Bay Resort & Spa **** (Turecko - Bodrum - Bodrum)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 742x
Recenze se líbila: 484 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 7

Deklarovaných 5 hvězdiček, mimo snad stravování v žádných parametrech neodpovídá, samozřejmě ani cenově!

Služby delegátky skoro žádné, mimo nabídku předražených zájezdů, v Bodrumu je pořídíte nejméně o 1/3 levněji.

Hotelové zařízení je sice na velmi pěkném místě, ale již staré opotřebované a neudržované.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

2 - nejmenší pokoj, který jsme na dovolených zažili snad ani 10 m2, sociální zařízení opotřebované, místy i s plísní, bez větrání, vč. WC, před pokojem nevyužitelný prostor- jako terasa či balkon, nijak neoddělený od souseda. Klimatizace sice funkční, ale jen ve vaší přítomnosti a filtr byl již asi také z loňskka.

Denně absolvujete hodně schodů, hotel vč.apartmánů jsou v dost velkém svahu nad mořem, je tam sice něco jako pozemní lanovka, ale při její rychlosti a kapacitě je lepší chodit pěšky.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

4 Stravování bylo ze všeho nejlepší, ale prostora a vybavení jídelní terasy opotřebované, rozhodne ani 4 hvězdičky. Personál vetšinou ochotný, ale jak kdo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

3 Hotelové služby asi takové, že nás ani nevzbudili na raní odjezd zájezdu, moc se ani nevyužijí, ale pokud je potřebujete raději se spolehněte sami na sebe. Plážové služby skoro žádné, nemají ani plavčíka, což je u vstupu do cca 3 m hloubky i nebezpečné. Směnárna samozřejmě s kurzem horším než ve městě.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

2 Koupání je ve vymezeném prostoru bojkami cca 100x40 m, dále je přístaviště lodí. Pláž žádná není je to vlastně vybetonovaná část břehu, kde je navezen písek, dnes již spíše prach. Vstup do može po schůdcích 3 x se samostatného podélného mola, které je zžejmě ještě původní cca 15 let staré, kostrukce je již rezatá. Slinečníky a lehátka jsou kapitolou sami o sobě, již také hodně pamatují lehátka plastová, často poškozená, epedy na nich špinavé, jsou však i ještě horší molitanová. Dávají sice osušky, které se mohou měnit, ale i ty nic moc. Jinak pokud je větší obsazenost, musíte si přivstat, aby jste vůbec nějaké ležení získali.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

3 Hotel má velmi pěknou polohu s krásným výhledem na Bodrum v okolí ale je většinou smetiště. Do Budrumu se dá dojít i pěšky cca za 20 min, zpátky je to ale dost do kopce, pak je lepší místní doprava. Obchody až v Bodrumu, mimo obchůdek se suvenýry v hotelu.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

2 Nejezdí se na dovolenou pro jen dobré stravování, to ostatní opravdu za moc a už vůbec za cenu zájezdu, nestálo. Také obsazení hotelu Azijskými Rusy a seveřany není pro malou českou menšinu příliš příjemné, ale s tím se asi nic nedá dělat. Především nás ale rozladila CK Eximtour, která si vysloveně vymýšlí a nabízí 5 ti hvězdičkovou kvalitu, kde to je tak na 3. Mimochodem oni sami na hotelu žádné hvězdičkové označení nemají a asi i vědí proč!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Erik: Bodrum - 11. 7. 2014 11:16

No každýmu se nemůže líbit vše.... já osobně, ale bych od toho ani moc nečekal.... je to nejlevnější hotel co se nabízí u Bodrumu a to už je trochu divné ne na to, že má 5* a stojí v sezoně 12 000..... Já všem doporučuji jedte do Chorvatska do kempu ze stejný peníze a pak jedte zpátky do Bodrumu a budu dávat 5* za to :-D ...... já mám CA a zastupuji i ****. A všichni klienti, které jsem poslal sem, tak byli šťastný, protože to braly poměr cena - kvalita....a vemte si, že zaplatíte 12 000 ... z toho je letenka 6990 cca ..... takže máte 5000 ubytování.... 5000 by vás vyšlo jen jídlo na týden ;-) takže lidi budte rádi, že jsou i trochu horší hotely, protože jsou za rozumnou cenu :-) reagovat

Jana: Re: Bodrum - 17. 7. 2014 14:13

Můžu se zeptat jaká CK tam jezdí za 12000? reagovat

Erik: Bodrum - 20. 7. 2014 12:44

v LM tam jezdí CK ********* za 12.000. Je to 14 dní co jsem tam posílal klienta a byl spokojen. reagovat

karel mertl: Re: Bodrum - 4. 8. 2014 13:39

Eriku, nevím vlastně za koho "kopete" v tom hotelu jste evidentně nebyl a tak nevím, jak ho můžete tak vehementně obhajovat, my jsme tam ale skutečně byli a to bude asi ten zásadní rozdíl. Nevím kolik je vám let a co jste vy osobně viděl a skutečně objektivně můžete nabízenou úroveň posoudit. Připadáte mi, že pro "čecháčky" by měl být každý výprodej dobrý a když to je jinak, tak mají držet hubu a krok! Co je to za cestovku, kterou ani nedokážete představit s jakou se chlubíte tou nesmyslnou cenou a co je vlastně to vaše LM. Mezi slušnými lidmi se také představujeme celým jménem, tak jsem zvědav na vaši odpovědˇ. Karerl Mertl p.s. Je zajímavé, že se neozval *********, ten se asi chytil za nos, co jsem si to dovolil o jejich " špičkovém-hlavně cenově" zájezdu napsat. Kdyby to byly nějaké výmysly, tak by se jistě ohradili! reagovat

Karel Mertl: Nejen pro Erika, ale i případné zájemce - 3. 8. 2014 16:37

POslyště nevím skutečně, kde jste vzal tu cenu i kdyby byla jen za týden, tak to není možné. Já si za svým komentářem plně stojím, mimochodem nást to stálo, jestli si dobře vzpomínám pro 2 - po slevě cca 52 000, sleva byla asi 10 000, tak to potom asi každý píšem o něčem jiném. Ale ani za těch 12 000 bych tam už znova nejel, víte nám je již 70 a tak už jsme něco projeli a viděli, tak lskavě neblbněte lidi. Mimochodem si myslím, že už snad máme nárok na kvalitu poněkud vyšší, když na to máme! Karel reagovat

Erik: Re: Nejen pro Erika, ale i případné zájemce - 3. 8. 2014 23:00

Tak cenu jsem vzal jednoduše ve své firmě ;-) Musíte pořádně hledat, klidně se ozvěte a najdu vám za tuhle cenu Thajsko na 14 dnu co píšete...... Jestli opravdu mužete investovat takovou částku, tak bych v životě neposlal klienta do Bodrumu, ale aspon Alanye, kde si stojejí za hvězdama velice dobře. A nebo bych vybral Kapverdy, které vycházejí na stejnou cenu a je to ráj. Já se nechci s nikým dohadovat ( a hlavně chápu, že za tu cenu to opravdu neodpovídá co jste psal ) reagovat

vlk: šli vojáky pro rohlici - 12. 9. 2014 2:27

Autorovi recenze bych doporučil Pelhřimov, tam je krásně, k tomu koupit Pravidla českého pravopisu a neotravovat. Nebo jeďte do Bulharska, autem a přibalte pastičky. Že vůbec někam jezdíte... Doma má bordel a tady by chtěl za pět korun Alcron :-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání