Napsat recenzi

Turecko Hotel Kassandra. Bítez- Bodrun.

Recenze hotelu Bitez Kassandra Hotel *** (Turecko - Bodrum - Bitez)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 107x
Recenze se líbila: 189 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hrozné.Nejhorší dovolená za 15 let.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Vůbec bych to nenazýval hotelem. Asi turistickou ubytovnou nebo motelem s amerických filmů.Pobyt jsme měli od 25.6. do 5.7. 2019.Pokoj byl uklízen denně? stylem co je mokré to je čisté a jen na podlaze.Lůžkoviny vyměněny až ve středu 3.7. Pokoj byl vybaven jednou malou skříní,toaletkou se židlí,jedním nočním stolkem a 2 postelemi. Na malilinkatý balkon na který jsme chodili kouřit jsme se dva nevešli a tak jsme chodili po sobě.Koupelna s toaletou a sprchovým koutem s rozbitými dveřmi do kterého jsem se nevešel (vážím 87 kg a měřím 178 cm)! Byl strašně úzký. Bylo zde také umyvadlo,které jsem si musel hned umýt. Klimatizace fungovala dobře.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Neustále se opakující dovážená jídla vyrobené opravdu z mražených polotovarů! Zeleninové saláty byly čerstvé a celkem chutné.Dobré a velmi sladké zákusky. Tato kuchyň měla veškeré zázemí na ulici ohraničené plentou jako když se dělají venkovní opravy budov!!!Jen myčka na nádobí byla u venkovního baru.Jsem rád,že nás nepostihla nějaká nemoc.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Služby jen u baru.Barman velice šikovný a snad jediný,který snad byl od řemesla.Další obsluha šílená. Hlasitá reprodukce hudby celý den.Místní hoteloví hosté si chodily vybírat hudbu k baru nebo ji přehráli do tabletu u baru, který k tomuto asi sloužil a pak došlo k její reprodukci.Po tomto zjištění jsem to zkusil také, ale než barman stačil toto udělat přišel manažer hotelu a hned tuto činnost kategoricky zakázal. pak jsem zjistil,že hosté u baru jsou sledováni kamerou. U baru bylo,kromě jiných alkoholických i nealko nápojů podáváno také velice slabé výborné pivo. Bazén je malý, protože hosté k moři nechodí. V pozdějších odpoledních hodinách filtrace kapacitně nestačí a voda je horší kvality.

Pláž a moře  průměrně (1,8/5)

Pláž není pláží!! Je to malá část prostoru u špinavé vody,kde je navezená nějaká suť z různého materiálu ( kusy cihel,dlažby,střepů, kamínků,oharků od cigaret a další odpad).Jsou zde lehátka patřící hotelu,ale je zde pořád dost lehátek volných.Jsou zdarma.Vstup do moře je na břehu s malých kamenů a dále je jen už slizké bahno?Toto malé území je totiž v zátoce,kde je přístav pro lodě. Obávám se proto co to bahno obsahuje.My jsme tam byli jen jednou a hned jsme místo opustily.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Dobré nákupní možnosti jsou asi 500 metrů od hotelu nebo pak jet taxi službou asi 3 km gimbetshoping a tam jsou možnosti nedozírné.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Podle arogantního chování managera hotelu zde nemají Čechy rádi.Možná,že jsme zde i nežádoucí. Po uveřejnění recenze na mapách Google hned druhý den došlo ke znovu focení bazénu a stravovacích prostorů. Asi o 15 min zpožděna snídaně. Ze strany hotelu podávány mylné a zavádějící informace o pláži a hotelu vůbec.Personál tvoří především lidé z ulice a to se odráží v kvalitě poskytovaných služeb.Tento hotel nedoporučuji,naopak před ním všechny varuji.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání