Napsat recenzi

Jednoho dne se vrátím

Recenze hotelu Bendis Beach Hotel **** (Turecko - Bodrum - Akyarlar)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 756x
Recenze se líbila: 472 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Když jsem tam první den přišla, byla jsem zklamaná a chtěla jsem domů. Dnes, když jsem se vrátila, musím říct, že to byla snad ta nejlepší dovolená.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Příjemné, hezké, ale malé balkóny. Byli jsme ubytovaní v přízemí, takže výhled jsme měli leda tak na keř a hadici a pořád jsme museli mít zatažené závěsy. Přikrývka byla drsná, vůbec se pod ní nedalo spát, pořád mě dřela. Ráno mě budila zima. Vůbec nezahřála.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Já jsem se skoro vůbec nenajedla. Nechápu, úplně se mi tam zmenšil žaludek. Snědla jsem lupínky a už jsem nemohla dál, což by se doma nestalo. Ale pudinky byly výborné, už teď mi chybí. Ale když jsem se třeba nenajedla na oběd, tak jsem věděla, že to odpolední svačina (hranolky, hamburger, špagety) zachrání.

Jinak jí se tam skoro celý den :D

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Takže! :D Když jsem se zranila při vodním pólu, na recepci neměli ani obvaz.

Milovala a miluji jejich animační programy. Animátoři se někdy někde s někým (na cigárku) pozapomněli, takže předepsaný rozvrh nedodržovali, takže se hrálo vodní pólo a zároveň se v bazénu cvičilo. A to nemluvím o tom, jak lákali mladé slečny na noční pařby v Bodrumu :D Noční show, kterých jsem se 2x přímo účastnila, byly báječné, jak jsem to jednou viděla, tak jsem nevynechala ani jednu. Popravdě co jiného bych dělala, u baru se mi sedět nechtěla a ten hluk by mě spát nenechal. Jinak ve svých 18 letech jsem se účastnila i mini disca :D (disco pro děti). Animátoři byli úžasní, byla s nimi legrace. Pro mě bylo nejlepší vodní pólo, kde jsme faulovali jako o život. Brali jsme to spíš jako legraci než hru. Ale měla jsem také ráda šipky, které jsem hrála poprvé a vyhrávala jsem :D Můžete si také zahrát kulečník, tenis, stolní tenis, volleyball, water gym, ranní cvičení... Pořád se tam tančilo a hráli jsme i jiné hry u bazénu. Pořádně jsme se vyblbli. Tohle mi opravdu bude chybět.

Dále k číšníkům ... to je kapitola sama o sobě. Jednou na vás koukají jako na magora, jindy se na vás usmívají. Někteří jsou příjemní, jiní vás obtěžují. Alespoň od vás neočekávají spropitné, jako v jiných hotelech. Na spropitné tam mají "Tip box", kam jim to případně můžete hodit.

Mně se nikdy nic neztratilo, i když jsem v pokoji měla volně pohozenou peněženku i mobil.

Ale když jsme nechali kartu v pokoji (dostanete jen jednu na pokoj), tak se moc nezabývali tím, jestli to je opravdu náš pokoj, a hned nám otevřeli.

Bazén toho moc nenabízí, zato voda je v něm příjemná. Hned jak jsem do ní skočila, bylo mi teplo. Je otevřený od 8.00 do 19.00, ale nemají tam žádného plavčíka. Dobře pro nás blázínky, kteří se rádi potápíme, nikdo na nás nepíská :D Je tam i malinký bazének pro nejmenší. Naše dětská animátorka Arzu se tam hrávala s dětmi (takže rodiče mohli jít na pólo nebo water gym.

V podzemí mají i turecké lázně, bylo to příjemné. Zdarma můžete využít posilovnu. Jen abych se s vámi podělila o zkušenosti s cenami. Za peeling, pěnovou masáž, olejovou masáž a obličejovou masku jsme zaplatili nejdřív 40 eur na jednoho, pak 35 a konec jen 30 eur.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Ehm, nevím jestli bych se k tomu měla vůbec vyjadřovat. Líbil se mi obchodík 10 metrů od hotelu, měli tam všechno potřebné, nejen suvenýry.

Jinak pláž pro mě byla utrpení. Opravdu jsem ocenila, že na lehátcích měli měkké podložky, ale tu kamenitou pláž jsem nemohla překousnout. Jinak bar na pláži byl fakt joke :D :D :D To byla taková budka a měli tam snad jen 3 nápoje. Jinak na pláži je i parkoviště, chodí si tam, kdo chce. Voda pro mě byla opravdu studená.

Asi 15 minut cesty je město Turgutreis. Jede se tam minibusem. Vyjdete před hotel, postavíte se na druhou stranu a čekáte, až něco s nápisem Turgutreis pojede. Platili jsme na jednoho 1,5 eura. Vyhodí vás, kde chcete. Od "autobusového nádraží" to už není daleko. Je tam pár obchodů hned po cestě, o trochu dále je celý trh. V sobotu je tam obrovský trh, ale všude koupíte to samé. Hlavně smlouvat a nedat se! Sice vás první cena dostane, ale musíte jít na polovinu (oni stejně vyhrají, ale vy budete mít pocit, že jste to koupili za dobrou cenu). Tam se snad nedá koupit "neznačkové" oblečení. :D Já si to užila, fotila jsem se s nimi, tančila jsem tam na jejich písničky, nakoupila levně ... co víc si přát.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Právě jsem přišla domů, ale hned bych se tam vrátila. Nejvíc mi bude chybět pólo. Sice jsem po každém pólu byla napůl utopená a poškrábaná (mí soupeři z toho však nevyšli o nic lépe :D) Číšníci měli dobrou zábavu vždycky :D Dále mi budou chybět noční show i mini disco. A v neposlední řadě i někteří z personálu, protože byli zlatí a nechali mě třeba o půlnoci válet sud. Nechtějte ani vědět, kam ho pak vyhodili... Není to ani tak o vybavení, ale spíš o lidech, které tam potkáte. A já měla to štěstí, že nakonec jsem se tam spřátelila s většinou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání