Napsat recenzi

Skvělá dovolená v Turecku

Recenze hotelu Zeynep Hotel ***** (Turecko - Belek - Belek)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 377x
Recenze se líbila: 497 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po zkušenostech v mnoha středomořských i černomořských destinacích hodnotíme (2 dospělí a 15tiletá dívka) pobyt v hotelu Sentido Zeynep Resort jako jeden z nejlepších, ne-li úplně nejlepší dovolenkový pobyt. Hotel je neuvěřitelně profesionálně veden a na poskytované služby all inclusive mohou být hrdi.. Personál jazykově vybavený (němčina, angličtina, ruština), ochotný, usměvavý, zdvořilý. Služby kolem bazénů a na pláži vynikající (vynikající možnosti stravování v rámci all inclusive a pořádek všude až neskutečný). Úklid denní, denně výměna prádla, bezplatná lehátka včetně bezplatného zapůjčování plážových osušek. Moře teplé 29 st., pláže čisté. Nehodnotím město Belek (cca 7 Km od hotelu, ani výlety), protože nebyl důvod hotel opouštět. Skvěle organizované kulturní večery s mezinárodně významnými tanečními skupinami. Slovem dovolená snů.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Hotel má ubytování v hlavní budově a v přilehlých bungalovech. Vybrali jsme si bungalov, protože byl klidnější (jednopatrové zděné budovy) a s mírně většími pokoji než v hlavní budově. Někteří Češi (moc jich tam nebylo) nebyli s velkostí pokojů v hlavní budově zcela spokojeni, my v bungalovu ano. Úklid a výměna prádla denní a když necháte paní pokojské malý "bakšiš", tak se může přetrhnout.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Tohle snad ani nebudu komentovat, protože není nic, co byste neměli k dispozici. Strava a úprava stravy vynikající. Organizace stravování fantastická, nikdy nečekáte na uvolnění místa u stolů, protože personál neustále v poklusu kmitá, po každém ihned mění ubrusy. V hotelu je hlavní jídelna klimatizovaná, jídelna na terase a 4 restaurace kolem bazénů a na pláži, kde se můžete najíst bez převlékání z plavek. Všude pořádek, čistota, personál vám čte vaše přání z očí. Kromě toho jsou zde 2 restaurace "À la carte" - čínská a italská, kde si můžete den předem objednat oběd či večeři za poplatek 5 EU. My jsme to nevyužili, ale bylo tam neustále plno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Jak vyplývá z předchozího, nemohu dát méně než 5 *. Areál je oplocen, vstupní brána je hlídaná, na pláži jsou na dohled od sebe "life guards" a mimo ně příslušníci ochranky, stále ve střehu. Jednou za dvě hodiny létal podél pobřeží policejní vrtulník a viděl jsem na moři i policejní člun, který hlídkoval. Tím jsem chtěl naznačit, že v této pohnuté době s imigranty z válčících zemí se lze cítit relativně bezpečně (někteří naši známí by se údajně do Turecka báli). Nikdy není jistota absolutní, ale Turci dělali v tomto areálu hodně pro bezpečnost svých hostů. O kulturním využití a animačních programech jsem už psal, všechno výtečné, animátoři jsou aktivní, ale nejsou vlezlí.

Snad jedinou slabinou je rychlost wifi a její nedostupnost na pokojích, v lobby baru jakž takž se dá připojit.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Už jsem psal, pláž i moře čisté, žádné nedopalky, žádné chaluhy, žádné plovoucí rostliny, přístupy na pláž k eliminaci horkého písku vybaveny dřevěnými platy, u každého přístupu sprchy. Moře neskutečné teplé. Lehátka a slunečníky (na pláži i na přilehlém udržovaném trávníku) bezplatné v takovém množství, že nikdy nebyly plně obsazené. O bezplatném zapůjčení plážových osušek jsem již psal, denně si můžete brát čisté. U každých 4 lehátek jeden keramický koš, proto nikde žádné odpadky a pokud ano, personál okamžitě uklízí. U lehátek dále dřevěné koše na odkládání nádobí od občerstvení, které si z přilehlých restaurací donesete na pláž.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel je v rozlehlém areálu se vzrostlými stromy a keři, je zde ještě jeden hotel sítě hotelů Sentido (Sentido Zeynep Golf and SPA). Areál má rozlohu "od nevidím do nevidím" :-). Další okolí neznáme, nebyl důvod areál opouštět, ale pohledem z autobusu nebylo okolí nic převratného. Město Belek také nic mimořádného.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Celkový dojem už snad ani nemusím opakovat, prostě kvalita dovolené, která stála za ty prachy.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Belek - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání