Napsat recenzi

Barut kvalita

Recenze hotelu Arum Barut Collection Resort ***** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 107x
Recenze se líbila: 194 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Neuděláte žádnou chybu, pokud zvolíte tento hotel. A to ani v případě, že už jste v některém z Tureckých 5* již v minulosti byli a byli jste tam spokojeni.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

perfektní, čisté, dostatečně velké a vybavené pokoje, pohodlené postele a dostatek polštářů .-) Hotel jako nový, vše dobře situované, přehledné a velmi hezké.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Naše pátá návštěva Tureckých 5h hotelů a tady zatím nejlepší! Nemá cenu až moc rozepisovat, budete nadmíru spokojeni jak s chutěmi, tak s výběrem. Nápoje na barech ultra all in., tedy včetně světových lihovin, balené nápoje na pokoji (pivo,vody,nealko FANTA,SPRITE,COLA ad, denně doplňované) Všude dostanete všechno přes celý den až do rána a to celkem rychle a bez nunosti spopitného, i když na to slyší všude :-) Snídaně od 7, obědy od 12:30, večeře od 19h. mezitím bufety, zmrzliny a bary.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

vše super, všeho dostatek, personál usměvavý a velice pracovitý, služby na vysoké úrovni, v hotelu je vše co potřebujete. Bazény jsou čisté, prostorné, nebyla hlava na hlavě. Ráno byly bazény příjemné, při 35 stupních ale od poledne až moc teplé. Zábava od týmu nebyla nic moc, ale organizované cvičení ve vodě všichni naštěstí nemusíme, tady akce běží skoro pořád, ale když nechcete, ani o nich skoro nevíte. Tobogány dva malé, žádný aquapark nečekejte, ale pokud máte malé děti (do cca 9 let) tak je budou bavit, jinak se nudit nemusí nkdo - fitko,masáže, tělocvična, vodní spinning, tenis, pingpong, minigolf ad. Program večer na hlavním baru u bazénu a v amfiteatru. Jinak ještě stojí za zmínění rychlý check-in a ještě rychlejší chcek-out. Pokoje je nutné vyklidit do 12h, ale kufry je možné nechat na recepci a dále využívat všeho, včetně sociálek na přízemí. Nevím, zda je to v BARUT hotelu standard, ale ocenil jsem absenci hotelové pásky na ruku, kterou jsme měli zatím vždy a všude.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

klasická Turecká reviera, kdo již byl tak ví. Kdo neví, tak písek, sem tam kameny a v sezóně stovky lidí ve vodě, takže na prsty u nohou si v moři fakt neuvidíte.-) Před hotelem je pláž super, ale vstup do moře je ideální kousek stranou, přímo před hotelem je kamenitý vstup. Molo má hotel vlastní z plastových dílů, nic moc, stačí tak jednou s houskou od snídaně pro krmení ryb. Na pláži půjčovna pro vodní sporty. Lehátek na pláži dostatek. Pláž čistá.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

6 km do SIDE promenádou podél pláže, nebo taxikem od hotelu za smluvních 8 EUR. Za hotelem na hlavní silnici je sopousta obchodů a stánků, takže večer je kam jít, což je v Turecku v těchto oblastech někde skoro nemožné. Promenáda končí za hotelem asi po 300 metrech, další hotely směrem od SIDE tuto promenádu ještě nemají, ale třeba někdy v budoucnu dostaví. Na mapách v mobilech to ještě nebylo v srpnu 2019 ani vyznačené.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Pokud hledáte super hotel pro pohodovou dovču s dětmi, nebo i bez nich, tady budete rozhodně spokojeni. Nebýt zoufalého celoevropského ranního zabírání lehátek u bazénu, byla by to skoro nejlepší dovolená :-) Personál s hozenými ručníky na lehátkách bojuje tak, že pokud u zabraných lehátek není alespoň jedna osoba přítomna do 8h, tak ručníky do té doby odebírá a dává je mimo lehátka. To je před snídaní docela zábava sledovat z balkonu, tedy pokud máte výhled zrovna na bazény. Klientela evropsky-pestrá, včetně Němců, Rusů, Poláků a Čechů, ale vyvážená, tudíž žádné hlučné rodinky a strkání lokty. Ruština je v Tureckých hotelích běžně používaná, tudíž se jí nevyhnete ani tady, ale nijak vás zde neirituje. No a pokud máte rádi kočky, budete o ně zakopávat často. V této oblasti se to jimi jen hemží :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání