Napsat recenzi

Báječná dovolená

Recenze hotelu IC Green Palace Hotel ***** (Turecko - Antalya - Kündu)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2012
Přečteno: 836x
Recenze se líbila: 578 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Zahrada ve stylu Bali Zahrada ve stylu Bali
  • Pláž po ránu Pláž po ránu
  • Pokoj po úklidu Pokoj po úklidu
  • Výhled z patra na moře Výhled z patra na moře
  • A la Carte - rybí menu A la Carte - rybí menu
  • Výhled na vzdálené pohoří Výhled na vzdálené pohoří

Skvělá volba v 5*hotelu IC Green Palace.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Ubytování odpovídalo skutečně své kategorii. Obývali jsme prostorný dvoulůžkový pokoj, vyšší patro, výhled na moře a okolní hotely. Denní úklid, výměna ložního prádla, ručníků, doplňování minibaru nealkoholickými nápoji, vodou a pivem bylo samozřejmostí. Nemohli jsme nic vytknout.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Strava byla rozmanitá, výtečných chutí. Velké množství i druhů ovoce. Každý host má v ceně možnost využít večeři A la Carte. Menu rybí, turecké, čínské, mexické, italské. Nutná rezervace, na italskou večeři jsme se pro velký zájem hostů ani nedostali.

Doporučuji.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Prostory v hotelu na vysoké úrovni. Personál se velice snažil, byl ochotný a vstřícný.

Fungující venkovní bary, kavárna a cukrárna, posilovna, vnitřní bazén, venkovní bazény i bazén pro děti s tobogánem, masáže, kosmetický salón, pokojová služba, internetová kavárna, prádelna, hlídání dětí, doktor, tenisový kurt. Každý den se konaly animační programy, večer disco, pro děti hry, soutěže, a malování. Pro všechny cvičení, pilates, aerobic, aquaaerobic, vodní polo, orientální tance a další. Žádná nuda.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž před hotelem denně uklizená, na pláži k dispozici lehátka a ručníky zdarma. Na pláži bar s nápoji, toalety.

Vstup do moře pozvolný, není nutná obuv, voda teplá, někdy větší vlny.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Umístění hotelu v překrásné a denně udržované velké zahradě, kde najdete plno barů, kavárnu, bazény i soukromí. Nemělo to chybu.

V širším okolí jsou jiné hotely, některé v ruském stylu s ohledem na klientelu. Někdy se ozýval hluk, ale nám nevadil.

Výlety jsme nepodnikali, využívali jsme procházek po dlouhé pláži. Mimo hotely pláž čistotou příliš neoplývala.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Plnohodnotná a relaxační dovolená v 5* kvalitním hotelu. Skvělá volba, doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Antalya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání