Napsat recenzi

nádhera

Recenze hotelu Saphir Hotel & Villas Resort **** (Turecko - Alanya - Payallar)

Hodnocení:
průměrně: 4,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 336x
Recenze se líbila: 247 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v tomto hotelu neměla jedinou chybičku. S dcerou jsme zažily úžasných 12 dní. Personál vstřícný, velice ochotný.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Pokoj pěkně zařízený, čistý. Denně měněny osušky a ručníky. Deně nové povlečení, vytírání balkonu, vysávání. Jelikož jsme měli mít standart pokoj a my chtěli výhled na moře,tak nám za určitý peníz bylo vyhověno a ze 4 patra hlavní budovy byl nádherný výhled na krásnou zahradu a na moře.

Strava a stravování  průměrně (4,9/5)

Strava byla vynikající, výběr veliký, hovězí, skopový,kuřecí,krutí maso ve všemožné úpravě těch ryb na mnoho způsobů a ochutnala jsem i kraba a škeble. Zákusky a dorty jsou kapitola sama pro sebe. Rozmanitost , množství ale hlavně byly moc dobrý.Zelenina v jaké koliv úpravě a také velké množství. Ovoce od melounů hrušek, jablek, třešni a meruněk až po pomeranče také velké množství. Každý si vybral dle chutě. Co nás ale dostalo byla pracovitost personálu. Stále uklízeli ze stolů, měnili ubrusy a doplňovali příbory.A to byli mladí kluci Žen je tam poskrovnu Z podlahy se dalo jíst. Stále chodili mezi námi a zametali a myli co kde komu upadlo a to vše s úsměvem na rtech.S tím jsem se nikde nesetkala.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,9/5)

Hotel je velice pěkný a čistý, personál milí a pracovitý. Krásná velká udržovaná zahrada kde vše kvetlo. Každý večer u pláže pro děti animátoři připravili tanečky a hry a poté pro dospělé třeba ohnivou šou, vyhlášení mis , voljbal fotbal a mnoho jiných aktivit.Rodiče mohli děti dát do dětského koutku kde bylo o ně perfektně postaráno.Bazény čisté a také zde plno programů.Co nás také dostalo,byli chladící boksy s pitím na každém rohu a každý si mohl vzít co kolik chtěl.Také byly v určitou dobu se dávány nanuky v jakém koliv množství.Bylo nás tam dost čechů a mají nás rádi. Jen si to nesmíme pokazit, byla by to škoda.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž udržovaná v čistotě, lehátka se sice museli obsadit už brzy ráno ale to bylo všude kde jsem byla.Plážové osušky vám obden vyměnili.Krásné sprchy na pláži a dva bary jeden na jídlo a druhý na pití. Tolik piva a výborných drinků jsme nikdy my dvě nevypily. Moře teplé, čisté a jen ten kamenitý vstup do něj byl trochu kaskadérský, ale i bez bot do vody jsem to ve svých 61 letech zvládla. Za kamínky hotel nemůže. Jsou ale moc pěkný a pár jsem si jich dovezla domů. Pláž hlídala ochranka a velký počet plavčíků. V noci tam byl hlídač.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Udržované, kousek od hotelu market kde de dobře nakoupí a přes most se dostanete do mnoha obchodů a každou středu je tam obrovský trh kde se nakoupí vše od ovoce a zeleniny přez kufry, boty ,textil až po koření. Ani jsme ho nestihli projít.Nikde není nic vyprahlého jen samá zeleň. Ale všude smlouvat, smlouvat a smlouvat, pak i dobře nakoupíte

Celkový dojem  průměrně (4,9/5)

Obrovská spokojenost, jestli se ještě rozhodnu pro dovolenou v zahraničí tak jedině do tohoto hotelu. Připadaly jsme si jako v ráji

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání