Napsat recenzi

Dovolená červenec 2014

Recenze hotelu De Mare Hotel (ex Happy Dreams Beach) *** (Turecko - Alanya - Payallar)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 279x
Recenze se líbila: 384 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jenom pro hodně nenáročné a tolerantní, ale opravdu silně tolerantní jedince, kteří chtějí plavat v moři a ostatní je nezajímá, nejlépe vegetariány a trošku nahluchlé !!!!

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Hotel je za zenitem, všechno drží už jen tak ze zvyku a někdy taky ne .

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Uvedeno již v úvodním shrnutí - ideální pro redukční dietu a očištění těla od české nezdravé stravy. Opravdu pestré (barevně) rýže a něco podobného rýži, rajčata a papriky ( teplé i studené) okurky, červená řepa, kapusta, lilek a další a další potraviny, které jsou vhodné pro kachny a ne lidi - maso bylo taky, ale musíte ho v té zelenině hledat. Hlad mít ale nebudete, to se nebojte. Vzhledem k tomu, že je tam opravdu horko, tak taa lehká strava vám neublíží !!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Jednoduché vybavení, každý druhý až třetí den vám vymění ručníky a uklidí. Personál dělá co může, problém bude asi ve vedení hotelu. Nejvíc maká personál v jídelně, opravdu se snaží. Největší a nejhorší makovci jsou ( rádoby) animační pracovníci - chovají se tak, jako by hotel patřil jim a hosté je obtěžují ?!!! Na pláži je bar, kde kola, pivo a pod. je za eura. Automat na vodu a šťávu je zdarma. Bar je neustále prázdný ???? !!

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Pláž uklízí pouze moře a vítr. Koupání je ale super. Nutné boty do vody. Pláž je písková ( takový ten stavební písek) a přístup do vody je z oblázků , ale jinak koupání a plavání je paráda.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Pár minut chůze od hotelu je velká možnost nákupů a případně i doplnění stravy ( veškeré možné i nemožné ovoce a koření ) a velké množství krámků se vším možným.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Komu jde jenom o koupání a opalování........... ideální, .... Kdo se chce někomu pomstít..... tak mu kupte dovolenou v tomto hotelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 19 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání