Napsat recenzi

Turtas už NE!!!

Recenze hotelu Club Turtas Beach Hotel **** (Turecko - Alanya - Payallar)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 818x
Recenze se líbila: 204 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 1

Do Turecka jsme letěli již po 4. Tak jak jsme se těšili, přišlo zklamání. Transfer na hotel katastrofa, příjezd zpožděný jen proto, že řidič nevěděl kde hotel vůbec je. Po dlouhé cestě nám bylo velice nepříjemnou recepční oznámeno, že pro nás nemá pokoj, že si musíme počkat. Nakonec nás zavedli na neuklizený zapáchající pokoj s tím, že ať si odložíme zavazadla a dojdeme si na snídani, že ho zatím uklidí. Po návratu na pokoj byl pokoj uklizený, ale chyběla nám jedna postel pro dceru. Recepční nám řekla, že ať spí mezi námi, že mají plný stav, kdy jsme za dceru hradili plnou částku ve výši jako za nás, což mě tedy rozpálilo, nakonec nám nabídli jen cestovní postýlku. Postýlka byla špinavá, chybějící destičky pod záda, takže nám dcera propadla postýlkou. I přes urgenci hotel nereaguje na výměnu nebo nápravu. Ze skříně vypadané šrouby, takže používáte jen půlku skříně, držák na toaleťák urvanej padá ze zdi, zámek od pokoje nefunkční, naštěstí alespoň ten vyměněn. Pokoj zapáchal plísní a odpadem, syn je astmatik a atopik takže nevyhovující prostředí. A při pobytu s 2,5 roční dcerkou nám byl přidělen pokoj v posledním patře na stranu u rušné silnice, kde pod balkonem máte diskotéku ze sousedního hotelu. Do 3h do rána rachot, neslyšíte vlastního slova. Co se týče bazenů, bazény čisté, jen by bylo třeba alespoň 2x za den jít a stěrkou setřít vodu kdy děti padájí v loužích na dlažbě ( za náš pobyt nejeden úraz)

Ubytování  průměrně (3,7/5)

pokoje a vybavení nevyhovující

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Co se týče jídla převážně skopové, steaky žádné jako na jiných hotelech. Ryby za 12 dní jen 3x jinak vždy ryba zapečená v tom co zbylo takovej miš maš nasekaná ryba, rajčata, papriky atd, přílohy velice omezené, rýže a špagety, brambor. Komu nevadí hranolky a smažené nugety bude na hotelu ve svém živlu to tam jede ve velkém a k tomu hamburgery. Grilované ryby dávali přídělem kus na hlavu, ruská klientela se má na hotelu lépe, mají všeho dostatek a je jim podstrojováno ve velkém. Na svačinách od 16:30 kdy vydávají sladké langoše vám dá kuchařka maximálně 2 kusy a nezajímá jí, že jste 4 členná rodina, dokud neodejdete od pultu drží si kuchařka lamgoše za pultem, ale Rusáci odnáší plné talíře. Dokonce si dovolí Vám vytrhnout i lžíci se skořicovým cukrem z ruky že si toho sypete moc což už se lidi bouřili. Pokud nepřijdete mezi prvními na jídlo, není nc na výběr. Zmrzlina pouze pro děti, pro dospělé za poplatek. Poslední den odjezdu, kdy jsme stále neměli info k transferu na letiště, nás recepční arogantním způsobem odkázala na naši cestovní kancelář, že jí to nezajímá. Místo toho aby jsme poslední den trávili u moře, seděli jsme na recepci a snažili jsme se řešit situaci. Nakonec k nám přišel portýr s tím že za úplatu 10€ je ochotný nám informace zjistit. Informace k odjezdu jsme dostali pouhých 5h před odjezdem z hotelu. Místo hezké dovolené, kdy jezdíme převážně ze zdravotních důvodů syna, jsme si odvezli otřesné vzpomínky a zhoršené dýchání syna po pobytu v plesnivých pokojích.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

4* neodpovídá, personál na recepci arogantní,

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž čistá, zhoršený vstup do moře pro děti, u břehu je obrovský kámen několik metrů o který se člověk snadno zraní lepší chodit z levé strany mola

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Rozhodně nedoporučujeme zkažená dovolená

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 35
z 49 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Radka Trojáková: Turtas 2022 - 11. 7. 2022 14:04

Já byla s mamkou od 21.6.-1.7.2022 Vše super lepší jak na Djerbe tam už nikdy,tady vše bezva až na podávání jídel,přesto že nebylo omezení covidem nandavali nám jídlo za prosklenými vytrynami.Nandali od všeho 2 ks a pokud jste si řekly o víc koukaly na vás jak na vyžirky takže to se mi opravdu hnusilo.Jinak pokud se zadari tak klidně Turtas znova. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání