Napsat recenzi

Club Turtas **** Turecko - Konakli-Alanya

Recenze hotelu Club Turtas Beach Hotel **** (Turecko - Alanya - Payallar)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 080x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Část hotelu Část hotelu
  • Sladkosti - 1/3 všech dobrot Sladkosti - 1/3 všech dobrot
  • Pláž Pláž
  • Tobogány Tobogány
  • Pokojíček Pokojíček
  • Pohled na pláž z mola Pohled na pláž z mola

Super dovolená (27.8.-3.9.2014)! Po přečtení recenzí jsme se trochu báli, ale lidé jsou různí. I my se tam setkali s takovými, kteří měli námitky. I my nejsme zcela nenároční, když už se rozhodneme pro leteckou dovolenou, tak jí chceme mít super a v tomto hotelu bylo vše určitě nadstandard.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Fotky pokoje a koupelny odpovídají reálu. My jsme chtěli mít výhled na moře, tak jsme si na recepci raději připlatili 5 E/den a měli jsme super výhled na moře ze 3.patra (pokud jsou však pokoje volné). Denně úklid, výměna ručníků, 2x nám nazdobily postele. Pokoj jsme měli o velikosti 3+přistýlka.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Velký výběr - vařené pokrmy v jídelně (maso-zeleninová jídla, pečené kuře; přílohy: brambory, špagety, hranolky, rýže, občas i bramborová kaše) a grilované venku hned u jídelny (různá masa, karbanátky, kuřata, gyros, ryby). Ráno dělali k snídani i lívanečky a volská oka... Točená coca-cola, fanta, sprite, soda, tonic, rozlévaná coca-cola light, citronový schweppes, točené pivo Efest Pilsner, jejich ovocné džusy - 4 druhy, víno červené a bílé. Já piji bílé - chutnalo mi moc, jinak gin s tonikem také neměl chybu. Pro děti zmrzlina v 16.00 u croco-clubu, turecká pitta v zahradě, odpolední sušenky a buchty ke kávě, pizza.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Velmi ochotný personál, když nám něco chutnalo, došli jsme si klidně pro další porci - žádný problém. Každý den zdarma spousta akcí - aquaaerobic, vodní pólo, střelba, animace - croco-club, v amfiteatru od 20.00 kreslené pohádky pro děti, 21.00 minidiskotéka, 22.00 večerní programy pro dospělé - vše denně. V zahradě stoly pro ping-pong, "golfové dráhy", houpací sítě, boxíky na šíšu.

Personál - všichni byli většinou usměvaví a fakt se strašně snažili.

Tobogány - otevřeny dopoledne 10.00 - 11.30, odpoledne 14.30 - 16.30, žádné fronty, naše děti (5,5 a 14 let) na nich ani tak dlouho nevydržely. Teplota bazénů (námi měřeno) 34 stupňů.

Croco-club - otevřený 10.00-12.00, 15.00 - 17.00 hodin - programy mají vyvěšené u jídelny.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

U lehátek hrubý písek, s kamínky, u moře jemný písek - lze stavět hrady, někde jsou maličké oblázky, občas v moři i větší kámen. Přístup dobrý, dcera (5,5 let nenosila ani boty do vody), lze slézat i po žebříku z mola. Nějaké extra velké vlny jsme neměli. Moře jsme měřili - 31 stupňů.

Plážový bar - ve středu gyros, denně hamburgery, párky, pizza, hranolky, zelenina, melouny, nápoje od coca-coly po sprite (viz výše) a jejich ovocné šťávy, pivo. Lehátek dostatek (zdarma), pokud jdete k pláži dopoledne, tak vždy v poho. Naše 4členná rodina měla vždy 4 lehátka vedle sebe. Odpoledne je samozřejmě lehátek už asi méně. Na lehátka dávají omyvatelné podložky, osuška jsme si přivezli svoje. Nic se nám neztratilo, naopak moje ztracené značkové brýle, které jsem už oplakala dokonce někdo vylovil a položil vedle bazénu.

Atrakce - padák (my absolvovali - 2 osoby=60 E, nabídli nám pak i profi fotky - ukecali jsme na 20 E), banán, nafukovací sedačka, skútry.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Nádherně udržovaná zahrada, vše denně myjí s hadicí, celý den někdo pořád zametá. V zahradě palmy, ibišky, kytičky... houpací sítě, lehátka.

Spousta obchůdků cca 500 metrů napravo od vchodu od hotelu (přejít nadchod) směrem k mešitě.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Pro nás krásná dovolená - veškerý servis se vším všudy.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 35
z 49 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání