Napsat recenzi

Slusny hotel

Recenze hotelu Atlas Beach Holiday Family Resort **** (Turecko - Alanya - Payallar)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 068x
Recenze se líbila: 473 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na dovolenou jsme jely s mamkou odpočívat,takze jsme příliš zábavy nevyhledavaly,jinak by jsme byly asi zklamane.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hezke,Nove,čisté ale menší pokoje.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Chutnalo nam,máme radi lehkou a zdravou stravu,takze spokojenost.Ryba byla 2x za 11dni,což by u moře mohlo byt častěji.Jinak výborne sýry a ryze!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Služby jsme nevyuzily,ale byly jsme zklamane z večerní zábavy.Animacni programy byly trapne.Vetsinou vytáhli na podium lidi a hrály s nimi různé soutěže.Zabava tedy zavisela na vtipnosti vybraných lidi....Asi tři večery po dětské disko pustili pouze hudbu a čekali až lidi zacnou sami tancovat,bez vyzváni,takze než jsme pochopili,ze jde o diskoteku a ne o čekání na animační program,byla polovina večera pryč a návic hráli šílené písničky na které ani cloveka tančit nebaví,samé tuc tuc.Ani potom lidé netancili a animatori se neunavovali trošku lidi rozhýbat tím,ze by zacali tančit oni.Kdyz jsme chtěli zahrát nějakou jinou hudbu,zahráli jednu písničku a potom pokračovali ve svém repertoáru.

Větší legrace než s animatory byla s číšníky :) ty byli velice mily a usměvavý :)

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Čistá,dopoledne nedostatek lehátek,odpoledne témeř prázdno.Pristup do vody horší,ale hned vedle mola po obou stranách je pisek,kde se dá krasne jít do moře,jinak občas velké a někdy i ostré kameny.More čisté a teple...i v červnu :)

Jedinou výtku bych měla na řvouci hudbu na plazi,ta k moři opravdu nepatří!!!Clovek jede poslouchat vlny a ne ruske disko songy!!!!Lide si asi na hudbu hodně stěžovali,protože v průběhu dovolene nehráli cely den,ale byli "přestávky" a hudba uz tak neřvala :)

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Obchody,bylo fajn se večer mít kam projít.Ciste ulice jsme ani necekaly.Obchodnici v pohode,pokrikuji,ale nejsou vlezly.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Až na hudbu na plazi se nám dovolena líbila.Odpocinuly jsme si,nic jiného jsme od teto dovolene neocekavaly :) Hotel je hezky a na šikovné míste.Podchod k moři nám vyhovoval,nemusely jsme se plahocit na sluníčku a k moři to byl kousicek :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání