Napsat recenzi

Rusturecko

Recenze hotelu Saphir Resort & Spa ***** (Turecko - Alanya - Okurcalar)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 284x
Recenze se líbila: 451 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pěkný hotel, ale pokud chcete klidnější dovolenou, doporučuji si připlatit a objednat lepší pokoj buď v části u pláže nebo v zahradních vilkách, tam je klid. V hlavní budově se nedá spát.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Ačkoliv jsme zdůrazňovali, že máme malé dítě a chceme klidný pokoj, na recepci nám dali klíč od pokoje, kde by nebydlel snad ani mladý pár holdující diskotékové hudbě. Dali jsme dokonce 10 euro bakšiš, ani to nepomohlo. V osm večer to začalo, ruská diskotéka z vedlejšího hotelu se nedala vydržet! Prý je to takto ale každý večer a ne jen v sobotu kdy jsme přijeli. Druhý den ráno jsme se stěhovali z hlavní budovy do zahradní vilky, kde byl krásný klid a vůbec pokoj se hodně lišil. Měli jsme i blíž k bazénu (relaxpool, v hotelu jsou 2) a pláži. Nelze ale opomenout fakt, že jsme za to také museli dost připlatit, ale stálo to za to. Jediné co by mohlo někomu vadit byly komáři, takže zásuvka s Raidem nutná.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Když opominu fakt, že nám kazil chuť pohled na neskutečně žravé Rusáky, tak jídla byla spousta a dalo se vybrat i chutné. Velký výběr a chutnalo nám.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Hotel je orientován jak na mladé lidi (diskotéky, animační programy...) tak i na rodiny s dětmi, ačkoliv to moc dohromady nejde hlavně v noci, kdy se mladí chtějí bavit a děti musí spát, ale v tom kraválu se to nedá. Pro děti tam bylo opravdu hodně vyžití, ale spíš pro ty ruské, vše v ruštině...

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Dost nás zklamalo moře, byly velké vlny a pro dvouleté dítě, které bylo poprvé u moře to bylo moc. I pro nás dospělé byly fakt velké a občas jsme se tam báli jít :-) Jinak pláž v pohodě, hrubý písek, kde si děti hrají akorát při vstupu do moře oblázky, ale dá se to i bez bot do vody.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí hotelu nemůžeme moc hodnotit, nikde jsme moc nebyli, akorát v centru města, které je hned za hlavní silnicí, když přejdete nadchod. Ve středu tam byl trh (trochu dál než centrum) a dobře se tam dá nakoupit, musíte hodně smlouvat.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Hotel byl moc pěkný, ale těšili jsme se domů kvůli všudypřítomným bezohledným ruským turistům. Takže pokud máte rádi tuto řeč a občany této "nadzemě", tak se budete cítit jako v ráji :-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání