Napsat recenzi

Strašný, stŕašný, strašný- nejezděte tam!!!!!

Recenze hotelu Holiday Park Resort ***** (Turecko - Alanya - Okurcalar)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 882x
Recenze se líbila: 452 čtenářům
Fotografie: 17
Videa: 0
Komentáře: 0
  • boční výhled z pokoje boční výhled z pokoje
  • boční výhled na druhou stranu boční výhled na druhou stranu
  • pláž pláž
  • to je asi tak jediný pěkný ale tak jen na fotku to je asi tak jediný pěkný ale tak jen na fotku
  • pláž na délku asi tak 200 metrů, pak už je jiný hotel pláž na délku asi tak 200 metrů, pak už je jiný hotel
  • v 7 ráno u bazenu klid :-))) vstávačka na ručniky. v 7 ráno u bazenu klid :-))) vstávačka na ručniky.
  • 5* hahahha 5* hahahha

Hotel absolutně neodpovídá 5*, maximálně tak 3*!!!

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje prostorné, klimatizace na pokoji, balkony prostorné, některé ale s výhledem do špinavého dvora hotelu a s velmi hlučnou klimatizací a agregátů z hotelu. Některé pokoje jsou ale s výhledem na moře. Málo osvětlení v pokoji. Hodně komárů, doporučuji repelent do zásuvky. Postele v pohodě, lednička na pokoji. Koupelna s vanou a wc, dost často smrdí odpad a špatně odtékala vana i umyvadlo, no na 5* jak vyšité .-)) . Ručníky s dírama, přikrývka na postel jak struhadlo ale bylo často velké horko v noci, tak nebyla až tak potřeba :-)) .

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Chuťové dobré, jen prezentace toho jídla velmi špatná, jak ze začátku roku 2000. Jídlo jinak pořád stejné ale dalo se něco vybrat. Zákusky dobré, ovoce meloun žlutý a červený každý den, nějaký jabko, pomeranč atd. Opět nic co odpovídalo 5* ale najíte se a možná i přiberete. Pivo 3,5 stupně :-))), víno jsem nepila tak že nemohu posoudit. Alkohol nachystaný hlavně pro rusáky ale i místní neurčité výroby. Nejsem abstinent ale v kelímkách se mi nic pít ani nechtělo :-( .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

všude píší že v hotelu je krytý bazén, ten je však vypuštěný což není žádná tragédie při 48 stupních :-) . Beach volejbal je výsměch, leda že by jste jej hráli mezi kamenolomem :-)). Hraje se na tenisovém kurtu v hotelu. Bazen cca 30 stupnu, sladká voda, sprchy u bazenu nee, lehátka zdarma avšak je to boj. Doporučuji vstávat tak cca v 7:15 a dát si osušku na lehátko, jinak smolík pacholík. Pokojská fungovala na 7 eur celkem v poho. Personál hotelu někdy až vlezlej, drzej, někteří ale v poho. V hotelu je obchod s oblečením, nějaké drobnosti s nealkem a hračkama do vody, suvenýry, kožené bundy (hodně drahý), a dálší cetky. Samozřejmě je to opět trošku napálené cenové protože široko daleko není nic až po 3 km od hotelu je ALARA bazar (obchod s 380 obchůdky). Všude smlouvejte a nenechejte se, nakonec se dohodnete na nějaké dobré ceně. Zlato velmi drahé. Nejlépe mějte jejich liry nebo dolary, platit eurem vychází hůř.

Pláž a moře  průměrně (2,6/5)

Jedna velká katastrofa!! Moře sice čisté ale pláž s óóbr kameny, tak stejně i vstup do moře, který byl po dvou metrech už hluboký. Pro starší lidi a děti nic moc. Na procházku po pláži zapomeňte, pokud si nechcete sedřít nohy do krve a vyvrtnout kotník. Moře teplé, příjemné cca 27 stupnu. Nutná obuv do vody!!!!!!

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

jen a jen samej hotel, není kam si vyjít, pro mladý to nedoporučuji. Na jedné straně smradlavá řeka vlévající se do moře, na druhé straně samej hotel a silnice. autobus zastavuje u hotelu a zdarma vás doveze do alara bazaru, na nákupy a zpět.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Hotel určitě nedoporučuji, nemyslím si že jsme extra nároční ale co je moc to je příliš. Pokud zájezd vychytáte za 14 tisíc maximálně, tak ok. Ale i tak, nebyl tam spokojený jediný český turista, kterých jsem se ptala :-(( . Zájezd se běžně pohybuje okolo 20 tisíc, což je hrůůzaa. Navíc je to daleko od letiště, cca 2 hodiny jízdy busem. Připojení na hotelu u recepce WIFI, které nefunguje. Sice se připojíte ale to je tak vše, dál to prostě nejede, asi přetížené nebo co. Prostě vyhozené peníze za strávenou dovolenou mezi ´turkama a buranskýma rusákama! Jeden z nejhorších hotelů z prvních 5 začínajících ve vesnici, pak už to vypadalo líp. Ale pláž je tam všude stejná!

Opravdu recenze které jsou zde napsané nelžou, to mi věřte. Právě jsem se vrátila ( pobyt od 20.7. do 27.7. 2014).

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 10 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání