Napsat recenzi

Monte Carlo 4* - část Oba - Alanya

Recenze hotelu Monte Carlo Hotel **** (Turecko - Alanya - Obagöl)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 421x
Recenze se líbila: 408 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově to ušlo, pokud nečekáte zázraky. Osobně bych hotelu dal 3*+.

Pobyt poslední týden v říjnu 2015.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

pokoje čisté, úklid celkem bez problémů, ob den jsem nechával 1 USD uklízečce, vybavení malých pokojů nové, TV,SAT, jen postel pro dva užší a matrace trochu proleželá, navíc náš pokoj měl rozkládací křeslo - přistýlku- to bylo tvrdé ,ale nevadilo. Hotel má i depandanci vzdálenou asi 80 m, ta je po rekonstrukci , je tam klid ale děsný výhled- vedle je za ohradou nějaké asi parkoviště stavebních strojů.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Strava v našem termínu nic moc v porovnání s jiným hotelem 4* ale najíte se. Asi 8-10 druhů zákusků. Hl. jídlo spíše studené, lodny neměly víka, tak to chladlo. Salátů dostatek jako všude v Turecku. Polévka jen vždy jedna. Masa docela málo. Od cca 11 hod otevřené u baru občerstvení - hranolky, smažené pirohy, zelenina, hamburgry, atd. Pro pití si chodíte sami na bar. U večeře se vaří - griluje i venku o toho občerstvení , tam maso / ryby nandavají kuchaři !!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Recepce tmavá i lobby jak z hororu - )). Knihovna i s českýma knihama. Jídelna taky by chtěla jinou barvu. V jídelně židle něco pamatují, jedli jsme venku u bazénu, tam se zase kývají některé stoly. Personál bez úsměvu, jako roboti, možná dva kluci na baru ještě komunikovali. Dost nepříjemný od pohledu asi manager jídelny s břichem jak buben. Můžu porovnat, týden před tímto pobytem jsme strávili ve vedlejší hotelu Avena a tam personál usměvavý .To ale neznamená, že tam budou i v roce 2016 - personál se mění.!!! Uklízečky byly ok. Animace byly za týden 2 x + 1 x modní přehlídka. Večer tedy i rachot. Hotel byl na konci října ze 2/3 plný a byl otevřen i dále - my odletali 30.10. U bazénu skluzavka, pingpong, terasa s lehátky nad barem.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž asi 130 m, buď přes silnici nebo lze jit podchodem pod ní. Moře v říjnu teplé a čisté. Sklon pozvolný, po bouřce prudší, dno při bouřce "pracuje". Pláž celkem čistá, záleží na lidech, jak se chovají. Viděl jsem i horší. Bar na pláži na nealko a kafe, čaj zdarma. Kelínky na 1 použití. Plastová lehátka vyměnili za kvalitní dřevěná = 1* !!

Krásná promenáda jak do centra, tak opačně na Mahmutlar. Naproti podchodu na pláž si lze půjčit kola a po promenádě jet třeba 7 km. V řijnu jsme platili 10 lir ( cca 100 Kč) za kolo na odpoledne.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

150 m od hotelu nákupní zóna Oba , obchody,restaurace, bary. Večerní courání ideální. Zde i 1 x týdně největší trh v Alanyi - nutno vidět a zažít ! Na konci obchodní zóny po cca 200 metrech dále od centra je 1 x týdně také trh - čtvrť se jmenuje Tosmus a tento trh ( plachty ) jsou vidět již od konce Oba. Do centra bus - dolmuš za cca 2 liry, zastávka hned u silnice u hotelu. Nebo pěšky asi 45 min promenádou. Nákupní centrum Carrefour je směrem do vnitrozemí a doleva jako k centru, leží u 4 proudovky, tak 12 min pěšky.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Celkové hodnocení ušlo to, jen nesmíte se přestěhovat do Monte Carla 4* z vedlejšího hotelu Avena 4* !!! Pak je rozdíl fakt v kategorizaci znatelný.

Ale pro mladé nebo i NORMÁLNÍ lidi to stačí, cena tomu odpovídá . Takový standard.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání