Napsat recenzi

Dolphin

Recenze hotelu Kaila Dolphin Family Hotel *** (Turecko - Alanya - Obagöl)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 224x
Recenze se líbila: 438 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • postel v ložnici postel v ložnici
  • večeře večeře

Nikdy nejezdíme na stejné místo víckrát, ale měníme systém a jedeme příští rok znovu!! Nejdokonalejší dovolená, na které jsme zatím byli a že jich nebylo málo.

Ubytování  průměrně (4/5)

Veeelký prostorný apartmán - dveře na zamykání, hned za dveřmi se vkládala kartička, která spustila elektřinu. Chodbička, kde byl šatník, zrcadlo..Koupelka a wc - sprchový kout se nedal zavřít, ale nebyl to problém..Ložnice s obrázkama na zdech, manželskou obrovskou postelí, oknem, mnoha skříněmi, zrcadlem, lampami nad postelemi..Obývák a kuchyně - TV, kuchynská linka s mnoha skříněmi, málo nádobí protože je polopenze takže není důvod vařit (vařili jsme dvakrát polévku), židle, rozkládací pohovka na které jsem spala já (byla horší ale nevadilo to vůbec, přežít se to dalo vklidu), stolek, opět skřínky na věci a balkon se židlemi a stolkem....Opravdu mega prostorné, hodně uložného prostoru, postele skvělé, vše čisté - supr!! Hvězdu srážím jen za sprchový kout a pohovku (pohovka byla špatná asi jen u nás, bylo tam něco prasklého tak se blbě rozkládala).

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Kdo tady psal zápory tak je bud abnormální, anebo se hotel dost změnil. Měli jsme zaplacenou polopenzi a nabrali jsme si 5kg jídla sebou, protože jsme se báli hladu viz. recenze..Hlad se nikdy nedostavil, máme 6kg navrch...Jen pro shrnutí:

Snídaně - švédské stoly, berete si kolik chcete. Od 9 - 11 hodin..Například: vajíčka, dva druhy sýrů, dva druhy pečiva, dva druhy salámů,rajčata, okurky, melouny, švestky....

Večeře - minimálně 4 hlavní chody na výběr a jedna polévka.. například: zapékané těstoviny, americké brambory, kuřata, hovězí maso s máčkou, brambory ve smetaně, fazolové lusky, papriky plněné rýží..(občas bylo něco dost ostré ale to většinou jen jedno jídlo ze všech)...samozřejmě zase nechybělo pečivo, melouny, ovoce,saláty (šopské atd) a takové ty dresinky jako tatarka atd..Polévka byla každý den jiná, opakovali se jen občas, byly dokonalé...Nemám si vůůůůbec naco stěžovat!! Večeři jsem si vybrala každý den jinou a snídani v pohodičce :) ... Pití: ráno dávali malé flaštičky takového dost sladkého pití - bylo to jak sirup, na ředění..Zase to bylo v neomezeném množství..Občas jsem si dala mléko co tam bylo kvůli kávě..Čaje, káva, ledové čaje byly k dispozici celý den!!! ...Na večeři to samé pití pouze bez malých flaštiček.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

To je to co se nám nejvíc líbilo - to jsme ještě nikde nezažili..Hotel byl takového rodinného typu, bylo tam jen cca 30pokojů - všichni se znali, zdravili, bavili se...Paní majitelka s manželem byli NORMÁLNÍ lidé, absolutně ochotní ve všem vyhovět. Jeden den nám nejela elektřina - v Turecku se něco stalo - tudíž nejel ani bazén, paní majitelka do pěti minut doběhla s páskama které jsme si dali na ruku a mohli jsme k bazénu do jiného hotelu. V noci jsem si řekla, že si chci udělat popcorn v mikrovlnce, tak jsem ji šla poprosit , ona vylítla s usměvem a šla mi ho do kuchyně udělat..Opravdu nám vyhověli ve všem co bylo třeba - nikdy neřekli ne!! ..Nebylo mléko, poprosili jsme a kuchařka ihned dodala..Uklízečku jsme prosili o toaletní papíry navíc - nebyl problém..Všichni absolutně vstřícní (až nevěřícně), ve všem prostě vyhověli!! ..Na recepci se střídali dva kluci, jeden skvělej uměl 9 jazyků takže se snad každý domluvil, druhý nezdravil a byl jediný z celého hotelu kdo nám nesedl, tak jsme ho ignorovali..:) jinak byli všichni super!! ...bylo napsáno že bazén je od 23:00 - 6:00 zavřen, paní majitelce vůbec nevadilo, když se tam někdo očváchl i během té pauzy, vůůůbec nic nehrotili a ve všem byli supr!!...Vybavení hotelu nevím co bych dodala, jak jsem již zmínila tak jsme tam měli bazén + brouzdaliště, spousta lehátek a stolů na sezení, recepce malinká :) příjemná utulná, pak byl hrací koutek kde bylo vše zdarma, ale nevyužili jsme jej, vím jen že tv nebyla funkční..a na střeše byla nefunkční výřivka a bar - to už tu bylo psáno..Nic nám nechybělo :)) !!!

Pláž a moře  průměrně (4/5)

To bylo jediné co mě mega štvalo..Cesta k moři - cca 70metrů , ovšem přes cestu a tam jste mohli čekat klidně i hodinu než se dalo přebehnout...Nebo se dalo jít přes vedlejší hotel kde byl tunýlek, kterým se prošlo (zavíral se v určitou dobu). Lehátka byly k dispozici ale byla placená jak už bylo zmíněno. Patřili vedlejšímu hotelu, kteří je měli zdarma a na nás těch ostatních oni asi vydělávali penízky navrch..Obskakoval nás tam pořád jeden a ten samý a mi dost nesympatický, možná jen uhel pohledu, přišlo mi že peníze mu hned letí do kapsy a dobře obíral..Platili jsme 15lir (cca 150kč) za 3lehátka...Jenže jsme tam byli třeba jen 3 hodinky - nebylo to uděláno časově což byla škoda!! neplatili jsme jen jednou když tam nebyl..Opravdu dost škoda - bez lehátek a slunečníku se to tam nedalo..Moře čisté bylo vidět krásně na dno, dalo se potápět, bylo teplé, dalo se chodit bez bot takže jsem boty do vody táhla opět zbytečně..Byli jsme na blbém místě a plavalo nám tam trochu listí a mech...Když jste šli dál, tak nebyl problém...4* za toho blbce z lehátkama.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Okolí hotelu - obchod (něco jak albert) byl v podstatě zarohem a byl tam mix věcí takže problém nebyl..Kupovali jsme jen pití (dyžtak se pití dalo koupit i v hotelu!! bud z baru za dráž anebo z mini obchodu v hotelu kde bylo nechlazené ale levné). Za druhým rohem byli každý den večír trhy a spooousta obchodů, kde jsme nechali asi 10 000 :). Ceny byly nizounké, byli rádi za každou kačku a dalo se smlouvat ve velkém i když vám jich někdy bylo líto a ani se nechtělo...Prostě super - žilo to tam a to jsme chtěli...Popřípadě kdyby chtěl někdo večer klid, tak když jste si zavřeli okna nebylo vůbec nic slyšet...PS: každé ráno s východem slunce vás budilo modlení muslimů :))

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Já jsem naprosto spokojená!! Vypíšu zběžně klady a zápory kdyby to někdo celé nečetl

Klady

-bazén

-personál

-prostorné apartmány

-trhy, obchody blízko

-jídlo

-ceny

zápory

-lehátka placené ale to je psáno v informacích takže jsme s tím počítali

-sprchový kout nezavíratelný

-rozkládací gauč

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání