Napsat recenzi

Turecko - Alanya , Hotel Merlin Beach

Recenze hotelu Arsi Paradise Beach Hotel *** (Turecko - Alanya - Tosmur)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 244x
Recenze se líbila: 466 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Turecko - Alanya, Hotel Merlin Beach. Hezká dovolená plná slunce a krásné průznačné vody, která měla teplotu 32 st. C.

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Byli jsme ubytováni ve vedlejším hotelu, který byl nejspíš původně hlavní, protože tam byla zrušená recepce. Pokoj v prvním patře hotelu. Takový rádoby apatmán s velkým prostorným balkonem. Výhled do zahrady. Celou dobu pobytu kapala nebo spíš tekla malým pramínkem sprcha. Za celou dobu nikdo bohužel nepřišel opravit. Ale protože jsme byli celý den buď na pláži a nebo u bazénu, tak se to dalo přežít.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Jídlo bylo dobré a dostatek. Ovoce každý den (hlavně melouny, švestky a jablka). Jinak denně výběr ze salátů a zákusků. Ochutnali jsme i místní polévky. Jeden den byl Kebab, který se nedá srovat s tím u nás. Ten jejich je podstatně lepší. V jídle jsme si vždycky vybrali a dobře jsme se najedli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

V pokoji jsme měli ledničku, takže jsme si tam mohli dát vychladit i nápoje. S úklidem se moc nezdržují, ale výměna ručníků probíhala celkem pravidelně. Klimatizace dokonce i funkční. Personál hotelu až na výjimky ochotný.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Na pláž se chodilo podchodem. Měli jsme z toho nejprve smíšené pocity, ale bylo to v pohodě a hlavně kousek. Na pláži lehátka a slunečníky za poplatek. Po prvotních dohadech, nakonec pohoda. Takže zkušenost, že si nesmíte nechat nic líbit. Pláž oblázková, vcelku čistá. Sprcha se sladkou vodou a plážový bar za poplatek. Pivo za 3 EURA jsme si vychutnávali. Moře bylo to nejúžasnější na celé dovolené. Průzračně čistá voda a ještě k tomu teploučká, že se nám nechtělo ani z vody.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Z balkonu pohled do zahrady a na dvorek. Nic moc. Vedle hotelu obchůdek z kabelkama a s botama. Cca 100 m samoobsluha a různé obchůdky z textilem. U hotelu zastávka autobusu, takže za necelá 2 EURA jste se dostali do města. Autobus jezdil každou chvíli a byl klimatizovaný. Takže do středu města na BAZAR je to kousek.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Dovolená celkem pěkná. Asi bychom již nevolili stejnou lokalitu. I když můžu říct, že když jsme viděli, do čeho jeli naši spolucestující, kteří s námi letěli. Tak Alanya je nejhezčí. Pokud chcete zažít rušnější dovolenou, tak doporučuji jet do středu města. V našem hotelu nebylo tolik zábavy, kterou by člověk očekával. Pokud mohu srovnávat s jinými dovolenými, tak toto bylo velmi slabé. Byla zde ale možnost různých výletů. Doporučuji hlavně tureckou saunu. Vyzkoušely jsme s dcerou a bylo to super. Nejlépe jít hned z počátku dovolené, dokud nemáte tělo ještě opálené. Pak by to nebylo tak příjemné.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání