Napsat recenzi

Emir Fosse Beach

Recenze hotelu Emir Fosse Beach Hotel *** (Turecko - Alanya - Obagöl)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 675x
Recenze se líbila: 452 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Za všechno chtějí platit.Při focení nastrčí velblouda a hned nastaví ruku,řidič neotevře prostřední dveře aby dostal bakšiš,zavřou vás do obchodu a dokud si něco nekoupíte tak neotevřou,ještě rádi mě pustili.Pozvou vás na návětěvu domů a hned na vás vybalí pletené podkolenky jenom za 50 eur.Hodně cestujeme,ale Turecko již nikdy.Zůstaneme u našeho milovaného Řecka

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Pěkné velké pokoje,měli jsme boční výhled na moře v 5.patře

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

To už bylo horší.Byla to taková lepší plná penze.Snídaně stále stejné,nedefinovatelná chuť salámů,máslo žádné-pouze něco hodně umělého,asi 3x se pokusili udělat lívance a míchaná vejce.2x za pobyt bylo grilované maso,3x kebab,zelenina stále stejná,co zbylo od oběda bylo logicky k večeři.Změna stravy se projevila hned třetí den pořádným průjmem.100 % zabírá IMODIUM-stačí 2 tablety a je na chvíli pokoj.Doporučuji alespoň 2 dávky vodky nebo rakie,také dobrá prevence.Hlady jsme neumřeli,alespoň jsme zhubli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Pokoj s televizí.V koupelně fen.Personál velmi ochotný od uklízeček až po číšníky.Večerní animace se skládaly z Diska pro děti od 21.30 do 21.50 10 dní stále to samé a potom pustili hudbu a nic.Turecký večer žádný.Ke konci pobytu (asi dostali spucunk)začali dělat různé soutěže a bylo to malinko zajímavější.Bazén pěkný,tam byla možnost odpolední kávy se zákuskem,ale na ten jste mohli mít chuť jenom od 16-17 00.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Vstup dobrý,poměrně rychle hloubka.Nejsou potřeba boty do vody,pláž je písčitá a v moří je písek s kamínky.Lehátka zdarma s obsluhou tj.otevřou slunečník,přemístí.Bar je za poplatek

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Jeden hotel za druhým.Za hotelem cca 100 m koupíte vše.Na promenádě okolo pláží jsou posilovací stroje.Zdarma na nich můžete cvičit jak dlouho chcete

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Až na to jídlo a animace ukrajinských děvčat nebyl problém

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání