Napsat recenzi

Syedra Princess ****, Mahmutlar, Turecko, září 2012

Recenze hotelu Xeno Club Syedra **** (Turecko - Alanya - Mahmutlar)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 1 058x
Recenze se líbila: 518 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Letošní dovolená v Turecku se nám vcelku líbila. Některé věci nás překvapily - třeba jako krásná čistá pláž a moře, dobré jídlo..., a některé nás zase zklamaly - např. 90% ubytovaných hostů pocházelo z Ruska a tomu byl také přizpůsoben veškerý personál - všichni uměli mluvit pouze Rusky!! Z angličtinou či němčinou tady rozhodně nepochodíte!!! A to si myslím, že je veliká chyba, pokud chtějí, aby se sem vraceli i klienti z jiných zemí.

Díky vlastní iniciativě jsme viděli spoustu zajímavého z okolí.

Konkrétní popis je níže :-)

Ubytování  průměrně (2/5)

Ubytování bohužel neodpovídalo 4* hotelu. Pokoj hodně malinký, ale s výhledem na moře, špatná byla koupelna, která byla hodně zastaralá a špinavá. Naštěstí každý den probíhal v hotelu úklid koupelny i pokoje, takže jsme se tu nakonec cítili vcelku dobře.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Co se týká jídla, bylo ho vždy dostatek pro všechny, i když člověk dorazil později, vždy se na něj dostalo. Výběr jídla byl také velmi pestrý. Vždy bylo k dispozici spousta zeleniny, ovoce, velký výběr zákusků. Hlavní menu bylo vcelku rozmanité, ale po pár dnech, už nám to přestalo chutnat, jelikož se jídla hodně opakovala. Co se týká nápojů, byla k dispozici vždy voda, džusy i další nápoje. Škoda jen, že se vše podávalo max. v 2 dcl skleničkách, bohužel i alkoholické nápoje a drinky, takže sotva jste si sedli a napili se a už jste zase museli k baru, kde zrovna nebyli příjemní číšníci. Ale shrnutě jídlo a pití bylo fajn :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Hotel disponuje jedním hlavním bazénem s lehátky, menším bazénem se skluzavkou a dalším menším bazénem, který je u posilovny. Byla tu možnost lázní a dalších příjemných služeb. Co se týče personálu, byly jsme velice spokojeni s uklízecí službou, ty byly opravdu perfektní, každý den nám uklidili a vyměnili i ručníky. Číšníci všichni kmitali, vůbec se nezastavili, jejich služby byly opravdu perfektní. Barmani byly bohužel trošku nepříjemní, ale to nás neodradilo :-D Na recepci byli také velice příjemní a ochotní. Musím však říci, že žádný ze zaměstnanců tohoto hotelu neovládá anglický jazyk!!!! Všichni umí mluvit jen rusky a to je fakt šílený!!!

Každý večer tu probíhal animační program. Nejdříve pro děti a pak i pro dospělé, samozřejmě v ruském jazyce!!! Musím říci, že to bylo vcelku zábavné a zajímavé, ale my jakožto mladí lidé jsme si to příliš neužívali a večery trávili u baru a po nákupech :-)

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Jelikož se hotel nachází dále od většího města, byli jsme vcelku odříznuti od světa :-D ale v okolí byla spousta možností k nakupování, Ale hlavní bylo moře, které bylo kousek od hotelu, pláž velice čistá, lehátka zdarma, bar na pláži - ačkoliv jen s nealko nápoji, probíhala tu odpolední svačinka :-), na pláži možnost vodních sportů.

Pokud se chcete podívat i do okolí a větších měst, není v tom žádný problém. Stačí si chytnout místní autobus - dolmus a ten vás zaveze kamkoliv a za rozumnou cenu. A jak nasednout? Stačí si ho kdekoliv stopnout, to je paráda :-D

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Byla to příjemně strávená dovolená, ale musím říci, že nemám žádný důvod se do tohoto hotelu vracet :-(

Příště budu určitě hledat hotel, který se nachází ve větším městě, např. přímo v Alanyi, kde je větší šance se večer někde pobavit a hlavně se zde dorozumět angličtinou :-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 2 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání