Napsat recenzi

Dovolená s kamarádkou

Recenze hotelu Senza Grand Santana Hotel **** (Turecko - Alanya - Mahmutlar)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2021
Přečteno: 231x
Recenze se líbila: 126 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel zaměřený hlavně na ruskou klientelu. Od 10.00-24.00 hlasitá hudba v ruštině, ticho pouze v době oběda. Asi třetí den jsme si na ten rámus zvykly.

Na to, že je Rusko i Turecko, co se týče covidu, v hodně červené zóně, se opatření moc nedodržují. Lépe řečeno, nikdo je nekontroluje. Plný výtah Rusů bez roušek, po chodbách hotelu také bez nich... večer u bazénu běžné používání vodních dýmek.

V sobotu diskotéka do půlnoci, ještě víc hlasitá než jindy.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Nemilé překvapení, v pokoji jedna postel sice pro dva, ale užší s jednou dekou. První noc kamarádka pod dekou, já pod osuškou. Druhý den za účasti delegátky slib na výměnu pokoje a dvě postele. Další den bez její účasti - nemáme, ubezpečovaly jsme recepčního, že nejsme lesbický pár, přijďte příští den, vzdaly jsme to. Alespoň druhou deku dodali. Klimatizace na zdi proti posteli, při jakémkoliv nastavení průvan na hlavy. V ledničce vody, džusy jen první den. Doplňovaly jsme samy od venkovního baru.

Kdybychom se nezeptali na karty na osušky k bazénu, nikdo nám je nenabídne.

Wifi pouze placená, zaplatily jsme si ji z důvodu potřeby vyplnění odjezdových formulářů a komunikace s delegátkou přes whatsapp, nebyla v našem hotelu.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo bylo rozmanité, hodně zeleniny, ovoce, kuřecí maso, mleté maso, sýry, samostatný pult s grilovaným masem, hranolky či opečené brambory, dobrá rýže, polévky, plno zákusků, ráno lívance, omelety. Spokojenost.

Problém s pitím, fronta na ranní čaj, či kávu, obsluha natáčela po jedné skleničce či hrnku a nestíhala. Většinou jsme si daly kávu až u bazénu.

Problém sehnat volný stůl, obsluha (bylo jich málo) nestíhala sbírat hromady nedojedeného jídla a umýt stoly. Často jsme chodily dost dlouho s jídlem na talíři než jsme našly volný stůl a hlavně čistý.

Jídelna dost neútulná, velký prostor, připomínala nám nádražní halu. Přilehlá terasa bez slunečníků, takže při prudkém slunci v době oběda k nepoužití.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Úklid v pořádku, výměna ručníků, osušek, nejpříjemnější personál v baru u bazénu.

Obchůdky v hotelu, příjemná obsluha. Možnost masáží.

Při posezení na terase nad bazénem jsme měly pocit, že vítají jen ruskou klientelu. Přesto, že jsme požádaly o pití do skla a ne jen do plastu, vždy odepřeno, přestože jiní ho dostali.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Na pláž byl přístup tunelem pod silnicí. Ovšem písčitou si představuji opravdu s pískem, tohle byly spíš rozdrcené kamínky, nepříjemné v nich chodit. Vstup do vody přes velké kamenné pláty, možnost uklouznutí. Raději jsme byly u bazénu a na molo jsme se šly projít jen večer.

V baru u pláže příjemná, vstřícná obsluha.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Příjemné procházky po večeři, plno obchůdků s opravdu milým, ochotným personálem.

Bohužel přímo u hotelu dvouproudová silnice s dost silným provozem. V Praze mám větší ticho, co se týče nočního provozu aut.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Nebyla jsem poprvé na zahraniční dovolené, mám srovnání. Tento hotel pro klidnou dovolenou opravdu nikdy více, i když ne vše bylo špatné.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání