Napsat recenzi

5 hvězd co bylo slíbeno v Cestovní kanceláři, spočítali asi z balkónu

Recenze hotelu Euphoria Comfort Beach Hotel (ex Loxia Comfort Beach Alanya) ***** (Turecko - Alanya - Mahmutlar)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 439x
Recenze se líbila: 512 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel vypadal hezky, hlavně přední vchod, jídlo by se dalo hodnotit hůře než bufet někde v jídelně u nás.Žádná výhoda ro ubytované zákazníky ohledně Spa, vše za vysoké ceny pro Ruské turisty, obchody kolem hodně stejné,ale příjemná procházka. Žádná nabídka jejich tradičních jídel - jen studené jídlo a skoro žádný výběr, nebyla žádná jejich specialita, ryba, nevím kde vzali ten obrázek v jejich fotografiích s tím zástupem kuchařů a obloženým stolem, tam je výběr vždy jen tak z 5 ti jídel, plus stejné saláty.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Za ty peníze jsme čekali hezký pokoj, nebyl špinavý,ale když nikdo ani nevytře, moc se mi to nelíbilo, na záchod nebyl připraven žádný přípravek, ručníky vyměnili jen ty co jsme vyhodili na chodbu ke dveřím, jinak asi do koupelny nikdo nešel, kromě vyhození koše.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Nemůžu ani hodnotit, výběr tak ze 4 jídel, nedovařené studené, žádné speciality na co se člověk těší, nebyli připravené příbory na stole a k tomu flekaté a neuklizené stoly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Hotel hovoří pouze Rusky, okrajově anglicky,o ubytované nejeví žádný zájem, když jsme odjížděli, jen nám přeštípli náramky na all inclusive a ani by nepozdravili, až po tom co jsme my řekli "Nashledanou" tak něco pán z recepce zamumlal.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž je neuklizena, hodně nedopalků z cigaret a rozbitá lehátka, slunečníky většinou obsazené.Moře krásně teplé, ale bez bot není možno vstup, ostré kameny. S dětmi není dobré koupání, není dobrý přístup do vody, všude kameny.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Krámky jsou v okolí, ale zmrzlinu si raději nedávejte, dali jsme si ji na ulici, protože v hotelu vám ji nenabídnou a dokonce dovolené jsme měli všichni průjem, to jsme nečekali, když je kopeček za 1 euro, že nebude dobrá.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Už bysme sem nikdy nejeli, otrávený personál se mi nelíbí na dovolené, na kterou si člověk šetří celý rok a výběr nealka - voda, jejich džus - chutná jak naše šťáva z krámu s vodou, cola nebo sprite, nic jiného nedávali, to si myslím, že uvedený comfort nesplňuje, jídlo jsme tak hrozné ještě nide neměli a to jsme byli i na levnějších dovolených.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 28
z 59 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání