Napsat recenzi

URČITĚ ANO !

Recenze hotelu Euphoria Comfort Beach Hotel (ex Loxia Comfort Beach Alanya) ***** (Turecko - Alanya - Mahmutlar)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 387x
Recenze se líbila: 423 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel super lokalita - na pláži, blízko do centra, bazén, služby šlapaly na plný obrátky (v hotelovém přízemí se vytíralo xkrát za den, animátoři zábavní i když občas měli slabší chvilky, počasí perfektní, ale v moři jsou v této lokalitě často vlny :(

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Jednoznačně skvělé, i když je hotel rozdělen na novější a starší část - my byli v té starší, nemůžu si stěžovat, bylo to parádní, s výhledem na moře, klimatizace, pěkná koupelka, přistýlka byla normální postel jako manželská, super. Akorát pokoje na kartu, s kterou když jeden z rodiny odejde, poté v pokoji nejde elektrika je mínus. Jistějí si tak, že celý den nepůjde klimatizace, ale nakonec jsme zjistili, že to ani není potřeba.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Úžasný výběr, každý den jedno smažené jídlo přímo dělané v jídelně před námi. Zelenina, dezerty, ovoce a 2 druhy masa nejméně každý chod. Supr. Jen kdybych tam byla déle jak týden, tak bych se toho asi už přejedla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Uklízečka i když jsme jí nedali bakšiš, tak nám krásně stlala:) Vnitřní lobby bar je nádherný, až škoda, že tam nikdo nechodí. Nádherné, velké prostory! Vlastně všechny služby tam byly úžasné. Dokonce každý večer přišel majitel hotelu a procházel celý prostranství a vše kontroloval. Jen některým turků "angličtina" se teda nedá pochopit, ale to neberu jako tragédii.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž je písčitá jen u lehátek v podstatě, jen tam, kam to navezli. Vstup do moře kamenný, což je nepříjemný, potom je ale už většínou písek, občas teda větší kámen, na který šlo stoupnout. Ale opravdová škoda je, že jsou v této lokalitě skoro pořád vlny. Jen na konci týdne se to moře uklidnilo a alespoň z mola se dalo sejít a vykoupat se. Ale kromě těch vln to tam bylo krásný.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Plno obchůdků, a 8 km od Alanye do který se hravě dostanete za 3 eura tam a zpátky, nádhera :)

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Hotel bych doporučila všem, pro děti je tam malý bazének, a večerní program také, akorát animátoři by se jim mohli více věnovat. Jinak každý si tu najde to svoje, kdo chce víc ruchu, lehne si k bazénu, kde to žije a kdo chce odpočívat tak si lehne k pláži kde se poslouchají jen ty vlny :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 28
z 59 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání