Napsat recenzi

Hotelové zklamání

Recenze hotelu Euphoria Comfort Beach Hotel (ex Loxia Comfort Beach Alanya) ***** (Turecko - Alanya - Mahmutlar)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 167x
Recenze se líbila: 414 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Naše očekávání se bohužel nenaplnilo. V cestovce nám nabízeli hotel jako bezproblémový. Určitě nebyl na úrovni 5*, ale slabé 3*. Turecko jako země není špatné, ale je za potrebí očekávat jiný styl života nez u nas.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Po upozornění na tekoucí sprchový kout, pokoj bez balkónu nám byl vyměněn za pokoj větší, s balkónem. Klima nefungovala, ale ihned opravili. Wifi první dva dny také nefungovala, po zbytek dovolené už ano. Pokoje uklizené, ale vybavení už mělo něco za sebou.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Strava pro nas byla zklamáním. Bylo nám neustále z něčeho těžko, převážně turecká kuchyně. I kdyz se snažili obměňovat, ve výsledku jidlo bylo stejné. Jídelna po některých návštěvnících opravdu nechutná(Rusové). Pitný režim u bazénu a na pláži - většinou neco nebylo a čekalo se.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vstupní prostory pěkné, venkovní také-první dojem super. Ale pokoje moc ne, maji neco zasebou. Jídelna velká, ale při obědech a večeřích nutné spěchat-obsadit si stůl. Na recepci slušní, číšníci také, uklízečky pozorné.obsluha venku byla o neco horší. Skluzavky u bazénu byly v provozu jen v určitou dobu. Animátoři orientovaní převážně na ruskou klientelu.Programy nas ničím neoslovily.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž OK, moře čisté a teplé. Vlny dostačující.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolí asi takové, jak všude v Turecku. Navštívili jsme i turisty nenavštěvovaná místa(koncové části čtvrtí, ..) a na pořádku jim moc nezáleží.Ale je to jejich styl života. Hodně se staví nové a nové hotely. Nákupy byly v blízkosti hotelu a nebyl problém si kdykoliv zajet dolmuší do Alanye.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Sázeli jsme na 5* hotel, ale přitom na nas čekalo neco jiného. Byly jsme zklamaní a nebyly jsme sami. Hotel opravdu nebyl dle našich představ. Letěla s námi paní co měla hotel3*, a nemohla si ho vynachválit. Tak raději nez vyrazíte, poradně pročíst recenze. Jinak Turecko neni špatné a jistě se tam dá leccos objevit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 28
z 59 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání