Napsat recenzi

Čtěte!!! Už nikdy takový hotel!

Recenze hotelu Euphoria Comfort Beach Hotel (ex Loxia Comfort Beach Alanya) ***** (Turecko - Alanya - Mahmutlar)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 545x
Recenze se líbila: 428 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Úvodem chci řící, že napsaná recenze není úmyslem odradit Vás od hotelu, ale je psaná dle reality. Bez emocí a faktama. Musím říct, že jsem zvažoval Chorvatsko s dětmi 2+7let. Vše jsem vybíral opravdu dnes a zítra jet. Finančně mi ale vyšel tento hotel s all incl stejně jako chorvatsko kam bych se táhnul autem mraky hodin a ještě si chodil nakupovat jídlo atd,a možná by to stálo i více. Proto jsem vzal tento hotel. A tudíž určitá "spokojenost" zde byla, pro nás, nyní za daných podmínek. Ale pokud bych si tento hotel měl vybrat jako dovolenou do Turecka, kde jsem již byl a byla to bomba dovolená, tak bych byl zklamán a proto píšu tuto recenzi, aby jste věděli do čeho případně jdete! Pak hlavně: hotel je pro turky!!!!! 90% yli turci, zbytek češi, rusové, poláci. Turci se chovaj hůř jak rusové. Pro ně to je možná 5* a věřím, že i luxus a chovaj se jak když jim to všem patří. To kdyych věděl, nejedu tam. Zcela jistě to má max 3*!!! A pozor, protože to je pro turky, jejich tam 90% tak vodu do barelu (chlazené automaty), automaty na džusy, postmixy na colu fantu maj napojenou na jejich vodu!!!!!!!!! Jim to samozřejmě nevadí, ale nám ano. Konkrétně má rodina je na to citlivá a po 2 dnech jsme skončili komplet na celý den na poliklinice, kapačky, průjmy, teploty. Doktor řekl, že malá otrava z jídla nebo pití. Věřím spíše z pití. Před 3 lety jinde v turecku OK, bez prolémů, ale tam měli na recepci info, že veškeré tyto automaty jsou napojeny na systém vody z balené vody a nic nám nebylo. Spolu s námi z hotelu odpadli ještě 2 české a 1 polská rodina.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoje nejsou nejhorší. Minibar na pokoji je placen. Koupelna rozhodně obyč, neodpovídá fotkám. Trezor za poplatek a už dlooouuuuho jsem neviděl trezor na klíč. Zamknete si a klíč taháte sebou, nepraktické. Skutečně 90% pokojů výhled na moře. Klimatizace na pokoji 100% funknční, manuálně ovládaná, takže jede kdy chcete. To je na rozdíl od centrálně ovládané dobré. Úklid není samozřejmostí. Lidé si stěžovali, ale nevšimli si. že u vstupu do pokoje je tlačítko, které je nutné stisknout, když chcete uklidit! Když jsem zmáčkl, uklidili.. ALE.. ručníky jsem hodil na zem jako výměnu, složili je a vrátili do koueplny.. takže prasárna. O toaleták jsem si musel říct pokojským sám. Takže úklid je opravdu mizivý, neautomatický a když je, tak halabala...Hotel je 5* tak leda ve snu, možná před 25 lety když ho otevřeli, nebo viděno tureckýma očima, ale realita je tak 3 a to možná, opravdu! K doru musím říct, že personál byl milý, ochotný, pokud jste tedy něco potřebovali. Měl jsem zaplacen 1 standard pokoj (2dosp+2děti). Sami nabídli větší rodinný pokoj a nabízené 10eur jako děkovné odmítli s poděkováním, což jsem nevěřil. Nakonec jsme však vzali zpět standard pokoj, protože ty rodinné mají balkony do vnitro bloku hotelu a večer když děti spí jsme chtěli koukat na ulici, moře, mít čerstvý vzduch, nikoliv koukat na recepci a mít dusný vydýchaný vzdych hotelu.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Tak objektivně můžu říct, že nic moc.. samozřejmě si každý určitě vybere, hlady nikdo netrpěl. Každý den se snažili alespon 1 jídlo obměnit. Ale pro turecko tolik typický kebab a rúzné dobroty z mletého masa můžete směle zapomenout. Kebab byl 1x. Mleté maso v rúzných tvarech ano, skoro denně, ALE a to s !!!! vždy pouze prefabrikáty!!! Což byl hnus největší. Před Vámi rozřízne pytel s mraženými tyčinkami rádoby z mletého, vysype na gril a tady máš. Byla to spíš taková sekaná. Pak kuličky, placky, cokoliv stejného druhu najdete v rajské omáčce pro děti druhý den. Přátelé, ať se na mě nikdo nezlobí, ale to je trochu příliš. Jinak dlouhé fronty, přeplněná jídelna, totální chaos a nestíhání uklidit stoly. Jídelna neklimatizovaná (klima tam je asi na 5 místech, ale uchladí tam 2 stoly okolo a ne 200 stolů), takže nemá cenu se na jídlo šlechtit, protože jen jsme tam vlezli tak jsme byli spoceni až do trenek za minutu. Venku 40st, v jídelně stejně, neli více, neboť se tam nehnul vetřík.. Potvrzuji špinavé příbory. Číšník vidí že si sedáte, na stole nejsou příbory a on čumí a nic, tak si lidi chodili sami a brali si příbory z jejich skříní sami, pak ubrousek, přeblejskat a můžeze se pustit do přefabrikátů! Toto vše jsou fakty, nic přehnaného! 3druhy dortu, 3 druhy ovoce. To jsem ještě nikde nazažil . Vše skoro hned pryč. Ale doplnili.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál když už jste je oslovil, tak vyhověli. Na děti milý. Jinak pokud nic nepotřebujete, jsou všichni spokojený. Hotel je již starý. židle jídelna očas potrhaný, starý, loby bar staré vybavení. Prostě už to není hit. !!!!!! Co bylo hnus je totálně NEKLIMATIZOVANé společné prostory, jídelna apod. Nemáte se prostě kde schladit. Jen na pokoji, jen co vylezete z pokoje, dostane facku z vedra, dusna a jdete do jídelny, kde je ještě hůř. Tak to bylo maličko moc.... !

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Tobogány (kvůli dětěm) zapnou pouze na 2 hodiny dopoledne (10-12h) a odpoledne na 2 hodiny 14-16h, což považuju za nehoraznost, neb si pak děti neměli kde užít! Brouzdálko pro nejmenší OK. Voda hrozně teplá, psali že 32st a tomu jsem i věřil, prostě kafe. Ale nebyla tímpádem úplně čistá, ne špinavá, ale taková jako by matná, těžko se to popisuje, ale asi ta teplota ji taky nedělala doře. Co bylo děs, že látkové polštáře na lehátkách vlhké, špinavé, smrduté. Na kapacitu hotelu žalostně málo, slunečníky rozbité. A BACHA kradou si je mezi sebou za bílého dne. Jdete na oěd, vrátíte se a slunečník nikde, malý stoleček nidke.. Co se týče moře: čisté, teplé. Pozor: bez bot nikdy!! Fotky ukazovali hezký písek, ten ano, ale 1 metr od moře jsou oblázky, ostré kamínky, takže našlapujete jak baletka. V moři kameny, bet.plotny. Vstup rozhodně špatný pro děti, starší lidi. Lehátka totálně plná. Bar na pláži v all incl omezeně otevřený. jen do 16.30h. Pivo jen od 12h. Jídlo mizivé, fronty. U bazénu neustále snažící se animátoři s píštalkou v puse, snaží se pískt melodie co hrajou v reprákách, HRUZA!!! Muzika OK, v pohodě ale aby 5hodin v kuse pískali, to je moc. Pláž i azén vás NEKOMPROMISNĚ vyhodí v 18h!!!! co jediné, že vzdálenost k moři opravdu malinká a podchod je doře řešen.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Jak jsem již popsal výše,nic moc...Jste ve městě, v zástavbě. Vylezete z hotelu a všude ochůdky, kavárny apod. Takže kdo to má rád, tak OK. Rozhodně to není opuštěný hotel . Večery hlučné!!! Turci v hotelu dělaj bordel, nehlídaj si děti, ty tam běhaj. Největší jejich zábava klepat kolem 1h ráno na cizí pokoje... Tím, že je hotel do oválu a vnitřek hotelu je atriový, tak si v recepci prdnou a vy to v 7 patře na pokoji slyšíte jak kdyby to ylo vedle vás. a to je tam i lobby bar, takže vše je opravdu velmi hlučné.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Už nikdy více! Nesplnilo to účel. Sice finančně zajímavé, což mě nalákalo. Ale to si to příště raději odpustím, nebo našetřim a pojedu do lepšího. Večerní program animace, mini disco apod proíhá na pláži, kvalita nic moc. Prostě, už nikdy více. Ale kdo nikdy nikde nebyl a zná jenom rybník ve vesnici bude jistě nadšen. Kdo už někde někdy byl, typu Djerba, Egypt, Turecko, Řecko a byl v poctivé alespoň 3* tak by zde zcela jistě spokojen nebyl! To dám písemně. Co musím pochválit !!!!!!!!! je super klinika v Conakli kam nás odvezli--moderní, slušný, hodný, ochotný, česky mluvící Lukáš, což je super člověk a i díky němu, možná hlavně díky němu, jsme psychicky vydrželi nepříjemný zážitek hospitalizace, infusí apod.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 28
z 59 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání