Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Ares Hotel *** (Turecko - Alanya - Mahmutlar)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 115x
Recenze se líbila: 391 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi vydařená dovolená!

Ubytování  průměrně (2,5/5)

S ubytováním jsme byli naprosto spokojeni..pokoj byl vždy čistý a uklizený..za nějaký ten "drobák" navíc i hezky navoňaný. Jediným mínusem byl sprchový kout/vana, která jevila známky opotřebení,ale to ničemu nevadilo. Bazén byl každý den čistý, lehátka uklizená.

Strava a stravování  průměrně (1,7/5)

Se stravou už to bylo o něco horší..ačkoliv nejsme vybíraví, ne všechno nám chutnalo. Převažovala zelenina upravená na různé způsoby, maso bylo jako jediné na příděl a taky ho nebylo nejvíc. Jídelníček se v podstatě celý týden neměnil až na malé výjimky, ale nikdy se nám nestalo..že bychom odešli hladoví. Vždy se dalo něco na jídlo vybrat..nejvíce nám chutnaly polévky s pečivem, rýže, těstoviny, ryby i brambory na cibulce. Také čerstvé zeleniny a ovoce bylo pokaždé dost. Jen podávání nápojů v rámci all inclusive mohlo trvat déle než do 22. hodiny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

S vybavením pokojů i hotelu jsme byli maximálně spokojeni. Co se týče personálu, nikdy jsme se nesetkali s neochotou. Číšníci i recepční byli pokaždé k dispozici a vždy nám ve všem vyhověli.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Moře bylo krásné a pláž udržovaná. Pokud jsme si nevěděli rady se slunečníkem nebo bylo potřeba pomoci s lehátkem..pán,který měl na starost naši pláž vždy ochotně přiběhl a rád všem pomohl.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

V okolí hotelu bylo hodně obchůdků s oblečením i suvenýry. Také nebyla nouze o kavárny a restaurace. Hned naproti přes silnici je supermarket, kde seženete opravdu všechno. Takže jsme nemuseli chodit daleko..což bylo obrovskou výhodou:)

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Celkově naši dovolenou hodnotíme velmi kladně. Užili jsme si ji, jak jenom to šlo. Doporučili bychom tento hotel spíše mladším generacím a méně náročným klientům.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání